GENEL - 20 Kasım 2018 Salı 12:18

Sağlık heyeti Palyatif Bakım Merkezi’ni inceledi

A
A
A
Sağlık heyeti Palyatif Bakım Merkezi’ni inceledi

Antalya’da düzenlenen Uluslararası İslam Dünyası Sağlık Turizmi Konseyine katılan 57 ülke heyeti Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı TEV Kamile Cephanecioğlu Palyatif Yatılı Bakım Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Antalya’da düzenlenen Uluslararası İslam Dünyası Sağlık Turizmi Konseyine katılan 57 ülke heyeti Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı TEV Kamile Cephanecioğlu Palyatif Yatılı Bakım Merkezi’nde incelemelerde bulundu.


Uluslararası İslam Dünyası Sağlık Turizmi Konseyi MEDTİS 2018 organizasyonu kapsamında Antalya’da bulunan Sağlık Turizmi konseyi heyeti Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’ya kazandırdığı TEV Kamile Cephanecioğlu Palyatif Yatılı Bakım Merkezi’ni gezerek incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk ile Atatürk Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hale Nur Şahin heyete eşlik ederek merkez hakkında bilgi verdi.


Prof. Dr. Oğuz Özyaral ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Mehmet Akdağ ile beraberindeki heyet palyatif bakım merkezine hayran kaldıklarını söyledi. Antalya’ya hasta ve yakınları için her şeyin en ince detayına kadar düşünüldüğü bir merkez kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür eden heyet, ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi.



Türkiye’nin en büyüğü


Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya’yı sağlık ve sosyal hizmet alanında dünyanın en ileri şehirlerinden biri yapma hedefinde olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk, “Bakım Merkezimiz, Başkanımız Menderes Türel’in göreve gelir gelmez en öncelik verdiği projelerinden birisiydi. Çalışmalarla birlikte Antalya’ya 40 odalı 80 yataklı Türkiye’nin en büyüğü bir bakım merkezi kazandırıldı. Geniş ve ferah hasta odaları, modern tıbbı cihazları, yemekhanesi, spor salonu ve kütüphanesiyle birlikte burada vatandaşlarımıza yakışan bir hizmet sunuluyor” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Ali Koç: "Tek yumruk olduğumuzda yıkamayacağımız duvar yoktur" Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına seçilen Şekip Mosturoğlu’nu tebrik ederek, "Bir ve beraber olduğumuzda, tek yumruk olduğumuzda yıkamayacağımız duvar yoktur, bizi de kimse yıkamaz" dedi. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçimlerini 1177 oy alan Şekip Mosturoğlu kazandı. Seçimlerin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Şekip Mosturoğlu’nu tebrik etti. Toplantı sonunda kürsüye çıkarak konuşma yapan Başkan Koç, "Seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güzel bir süreci hep birlikte tamamladık. 1590 kişi oy kullandı. Bu seçime de çok ilgi vardı aldığımız seçimlerden. Çok adaylı seçimlere çok önem veriyoruz. Rekabetin getirdiği kaliteye önem veriyoruz. O yüzden Türkiye Futbol Federasyonu’nun da çok adaylı seçimli olmasını diliyoruz. Tam bir Fenerbahçe demokrasisi kültürü oturtmaya çalıştık. Fenerbahçe’nin iftihar edeceği bir günü daha tamamlıyoruz. Emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarıma ve profesyonellere teşekkür ediyorum. Gerek 2 Nisan’da yaptığımız genel kurul, gerek bugün yaptığımız yüksek divan kurulu seçimi. Bir ve beraber olduğumuzda tek yumruk olduğumuzda yıkamayacağımız duvar yoktur, bizi de kimse yıkamaz. Çok dinamik bir dijital dünyada yaşıyoruz. Oluşan birlik ve beraberliğin çok kırılgan olduğunu görüyoruz. Bir ve beraber olalım diyenlerin, camianın birlik ve beraberliğinden bahsedenlerin eylem ve söylemlerin aynı istikamette olması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Fenerbahçe’nin iyi gününde de, kötü gününde de hepimiz Fenerbahçeliliğimizi, Fenerbahçe sevgisini, Fenerbahçe tutkusunu, her daim camiamızın menfaatleri çerçevesinde diri tutmalıyız. Camiamıza göz göre göre saldırılar yapılıyor. Suskun kalanlar, mücadeleye destek olmak yerine dışarıdan bakanlar, mücadelemiz için attığımız adımları itibarsızlaştırmaya çalışanlara da şunu söylemek istiyorum; Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir" ifadelerini kullandı.