SPOR - 07 Aralık 2018 Cuma 21:57

Spor Toto Süper Lig: Aytemiz Alanyaspor: 0 - Beşiktaş: 0 (Maç sonucu)

A
A
A
Spor Toto Süper Lig: Aytemiz Alanyaspor: 0 - Beşiktaş: 0 (Maç sonucu)

Spor Toto Süper Lig’in 15.

Spor Toto Süper Lig’in 15. hafta açılış maçında Aytemiz Alanyaspor sahasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı.



Maçtan dakikalar (ikinci yarı)


47. dakikada Fernades’in sol kanattan penaltı noktası üzerine ortasında Cisse’nin gelişine vuruşunu kaleci ayaklarıyla çıkardı.


64. dakikada Fernandes’in sol çaprazdan sert şutunu kaleci güçlükle çıkardı.


67. dakikada Baiano’nun sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Djalma Campos’un vuruşunda top kalenin sağından az farkla auta çıktı.


69. dakikada Efecan Karaca’nın ceza alanın gönderdiği ortasında kaleye yönelen top üst direğe çarparak auta çıktı.


80. dakikada Quaresma’nın ceza sahası dışından sert şutu üstten auta gitti.


90+1. dakikada Fernandes’in sol kanattan ceza sahası içine kestiği ortada Vıllafanez, kontrolünün ardından kaleye gönderdiği sert şutu kaleci çıkardı.



Stat: Bahçeşehir Okulları


Hakemler: Alper Ulusoy xx, Volkan Ahmet Narinç xx,Hakan Yemişken xx


Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz xx, Nskala xx, Tzavelllas xx, Merih Demiral xx, Baiano xx, Ceyhun Gülselam xx, Sackey xx, Djalma xx (Villafanez dk. 83 ?), Efecan Karaca xx (Hasan Ayaroğlu dk. 90 ?), Fernandes xx, Cisse xx (Bodo dk. 90 ?)


Yedekler: Ufuk Ceylan, İsmail Ünal, Manıatıs, Kaan Kanak, Welınton, Taha Yalçıner


Teknik direktör: Sergen Yalçın


Beşiktaş: Karius xx, Adriano xx, Vida x, Necip Uysal x, Gökhan Gönül x, Medel x, Dorukhan Toköz xx (Ların dk. 83 ?), Mustafa Pektemek xx (Vagner Love dk. 62 x), Ljajic xx, Quaresma xx, Güven Yalçın xx (Oğuzhan Özyakup dk. 72 x)


Yedekler: Tolga Zengin, Hutchinson, Fatih Aksoy, Gökhan Töre, Utku Yuvarkuran


Teknik Direktör: Şenol Güneş


Sarı kartlar: Güven Yalçın, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Djalma, Sackey, Villafanez (Aytemiz Alanyaspor)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda” Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ahşap ve mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren fabrikada çıkan yangınla ilgili olarak “Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda. Allah’tan yangın can kaybına yol açmadı, herhangi bir kaza ve sıkıntıya yol açmadan yangını söndüreceğiz” dedi. Kahramanmaraş’ta ahşap ve mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren fabrikadaki alanda incelemede bulunan Başkan Görgel, yetkililerden bilgi alıp fabrika sahiplerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangının büyük bir bölümünün kontrol altına alındığını ifade eden Başkan Görgel, “Burası büyük bir mobilya fabrikası, bize gelen ihbarın ardından kısa sürede gelip yangını söndürmeye çalışıyoruz. Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda. Kimyasal maddelerin de olduğu için yangının söndürmek kolay değil. Gerçekten arkadaşlarımız büyük bir özveri ile çalışıyor. Biraz önce kum ocağı atölyemizde kaza meydana geldi, bir kardeşimiz canımız vefat etti. Ne yazık ki zor bir gece geçiriyoruz. Allah’tan yangın can kaybına yol açmadı, herhangi bir kaza ve sıkıntıya yol açmadan yangını söndüreceğiz” dedi. Başkan Görgel, yangın söndürme çalışmalarına itfaiye daire başkanlığının ekiplerinin yanı sıra orman bölge ve emniyet teşkilatının da destek verdiğini ifade etti.
İstanbul Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem başlatıldı Türk-Alman Üniversitesi Akademisyeni ve Akşam Gazetesi yazarı Tacettin Kutay’ın 6 yaşındaki kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadın hakkında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama-Hakaret" suçlarından adli işlem başlatıldı. Kutay, olaya ilişkin sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaparak şunları kaydetti: “6 yaşındaki kızım Fulya ile Göztepe’de yürüyorduk. İlahi söylemek istedi ve ’Ey aşıkı dildade’ okumaya başladı. ’Lailahe illallah Muhammedurrasulullah’ derken videodaki kadın yanımızdan geçiyordu. Durdu ve Fulya’ya ’Bunları size nerede öğretiyorlar anaokulunda mı?’ diye sordu. ’Ben öğretiyorum’ dedim. ’El kadar çocukların beynini bu saçmalıklarla yıkıyorsunuz. Ben üniversite hocasıyım, siz ne cahil insanlarsınız’ dedi. Bu gemi azıya almışlık, şuursuzluk sokak ortasında altı yaşında çocukları sözlü taciz etmeye kadar vardı. Varın gerisini siz hesap edin.” Edinilen bilgilere göre, Kutay’ın polisi araması üzerine M.G. (73) isimli şüpheli işlemler için karakola götürülürken her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Emekli hemşire olduğu öğrenilen M.G. hakkında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama- Hakaret" suçlarından, Kutay hakkında ise "Hakaret" suçundan adli işlem başlatıldı. Dosyaları ikmalen adliyeye gönderilen şahıslar adli makamlarca karakoldan serbest bırakıldı.