GENEL - 15 Nisan 2019 Pazartesi 16:37

Vali Karaloğlu’ndan Başkan Böcek’e ziyaret

A
A
A
Vali Karaloğlu’ndan Başkan Böcek’e ziyaret

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Vali Karaloğlu, yeni görevinde başarılar dilediği Başkan Böcek’e ziyaretin anısına Aspendos Antik Tiyatrosu’nun bir fotoğrafını hediye etti.


Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Antalya Valiliği’ne yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e iade-i ziyarette bulundu. Vali Karaloğlu Büyükşehir Belediyesi’ne gelişinde Başkan Böcek tarafından kapıda karşılandı. Karaloğlu ve Böcek daha sonra birlikte makama geçti.



Başkan Böcek: “Antalya’yı daha da ileriye taşıyacağız”


Vali Münir Karaloğlu, Başkan Böcek’e yeni görevinde başarılar dileyerek, yeni dönemde de Antalya için el birliği ile çalışacaklarını ifade etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise Vali Karaloğlu’na ziyareti için teşekkür ederek “Güzel şehrimiz Antalya’nın 19 ilçesi, 913 mahallesine hizmet edebilmenin onuru ile kolları sıvayarak çalışmalara başladık. Gece gündüz demeden koşarak güzel Antalya’mızı daha da ileriye taşıyacağız. Bu süreçte Antalya Valiliğimiz ile de şehrimiz adına en güzel çalışmalara birlikte imza atacağız” dedi.



Vali Karaloğlu Aspendos fotoğrafı hediye etti


Ziyaretin sonunda Vali Karaloğlu Başkan Böcek’e Serik İlçesi’nde bulunan tarihi Aspendos Antik Tiyatrosu’nun havadan çekilmiş bir fotoğrafını hediye etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)