GENEL - 16 Mayıs 2019 Perşembe 14:45

Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinden farkındalık etkinliği

A
A
A
Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinden farkındalık etkinliği

Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşlerinde eğitim gören minikler, 10-16 Mayıs günleri arasında kutlanan ‘Dünya Engelliler Haftası’nda, engelliler ile ilgili farkındalık sağlamak için gökyüzüne balon bıraktı.

Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşlerinde eğitim gören minikler, 10-16 Mayıs günleri arasında kutlanan ‘Dünya Engelliler Haftası’nda, engelliler ile ilgili farkındalık sağlamak için gökyüzüne balon bıraktı.


Konyaaltı Belediyesi, 10-16 Mayıs günleri arasında kutlanan Dünya Engelliler Haftasında bir çok etkinliğe imza attı. Son olarak Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşleri ve Gündüz Bakımevlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenledikleri etkinlikle engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Öğrenciler engelli konusuna dikkat çekmek için ilk olarak dövizlerle Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önüne kadar yürüdü. Etkinliğe katılan Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ve Uluslar arası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı Mutlu Mete Kaçar da öğrencilere destek verdi.


Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, "Yeni yaptığımız tüm kaldırım, yol, bina ve parklarda engelsiz tasarım ilkelerini uygulamaya çalışıyoruz. Uyguladığımız sosyal politikalarla engellileri yardım ve himayeye muhtaç kişiler değil, üretken ve eşit bireyler olarak değerlendiriyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı ve planlamalarımızı yapıyoruz" ifadelerini kullandı.


Etkinlik, minik öğrencilerin birlikte farkındalık için gökyüzüne balon bırakmasıyla son buldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Penta Teknoloji karlılık ve ciroda hız kesmedi Penta Teknoloji’nin 2024’ün ilk çeyreğindeki konsolide cirosu, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 69 artışla 6 milyar TL oldu. Penta Teknoloji, 2023’teki rekor finansal performansını bu yılın ilk üç ayında da sürdürdü. Şirket 2023’teki güçlü finansal pozisyonunu, kârlılık ve cirodaki başarılarını 2024’e de taşıdı. Penta Teknoloji’nin ilk üç aylık konsolide cirosu önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 69’luk artışla 6 milyar TL olurken, brüt kârı da bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artışla toplam 434,9 milyon TL olarak gerçekleşti. 2024’ün ilk üç ayındaki FAVÖK’ü yüzde 53 artarak 258,2 milyon TL’ye ulaşan Penta Teknoloji’nin FAVÖK marjı ise yüzde 4,3 oldu. Penta Teknoloji, aynı dönemde 84,2 milyon TL vergi öncesi kâr elde etti. “Türkiye’nin öncü katma değerli teknoloji dağıtıcısıyız” Penta Teknoloji Genel Müdürü Fatih Erünsal, şirketin 34 yıllık yolculuğunda Türkiye’nin en güçlü ve güvenilir markalarından biri olmayı başardığını belirterek, ilk üç aylık finansal sonuçları şöyle değerlendirdi: “Bugün 40’tan fazla global ve yerel teknoloji markasıyla yaptığımız iş ortaklığıyla yüksek operasyonel kabiliyetimiz, deneyimli ekiplerimiz, dijital alt yapımız ve hizmetlerimizle Türkiye’nin öncü katma değerli teknoloji dağıtıcısı konumunda yer alıyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz sektörde her adımımızda iş ortaklarımızın büyümesini de önceliğimize alıyoruz. Penta Entegrasyon, Penta Abonelik Yönetimi, Penta Depom, Penta Teknoloji Merkezleri gibi hizmetlerimizle sektörde fark oluştururken, müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik inovatif ürün ve çözüm seçenekleri sunmaya ve dijitalleşmeye yönelik yatırımlarımızla pazar büyüklüğü ve kârlılık açısından güçlü büyümemizi sürdürmeye devam edeceğiz.”