YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 15:47

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRÜ YILMAZ`DAN AGC`YE ZİYARET

A
A
A
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRÜ YILMAZ`DAN AGC`YE ZİYARET

Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Yılmaz tüm gazetecilerin gününü kutladı.
Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz polislerin ve gazetecilerin aynı kaderi paylaştığının altını çizerek, “Polisle gazeteci aynı kaderi paylaşan insanlar gecenin bir yarısı bir olayda bir bakıyorsunuz polis ve gazeteci yan yana. Birimiz devlet adına kanunların uygulanmasında görev yaparken bir diğerimiz halkın haber alma özgürlüğünü yerine getiriyoruz. Halkı doğru bilgilendirmeye çalışıyoruz. İkisi de birbirini tamamlayan görevler bu nedenle ikisi de çok önemli. Biz göreve geldiğimiz günden beri sizleri yakın arkadaşlarımız olarak gördük. Şu anda Emniyet Müdürlüğü’nde polis muhabiri olan arkadaşlar kutlanıyor. Biz Antalya’da şunu net olarak gördük Antalya’da çalışan gazeteciler hep doğru olanı yansıttılar ve bize çalışmalarımızda destek oldular. Biz de sizlerin işlerinizin yürümesi için elimizden geleni yaptık. Tüm gazetecilerin bu özel gününü kutlarım” dedi.
Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Yeni, Antalya Emniyet Müdürlüğü ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin uyumlu çalışmasının örnek oluşturduğunu dile getirerek, “Biz gazetecilik etik kuralları çerçevesinde görevimizi yaparak emniyetin Antalya’daki çalışmalarını da tarafsızlık ve doğrulukla yerine getirmeye çalışıyoruz. Emniyet ve Antalya Gazeteciler Cemiyetinin geliştirdiği ortak projeleri artırarak sürdürmeyi umut ediyorum“ şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir