ASAYİŞ - 14 Ocak 2012 Cumartesi 17:12

CESEDI 8 GUN SONRA BULUNDU

A
A
A
CESEDI 8 GUN SONRA BULUNDU

Antalya’da 8 gun once esiyle birlikte denize girerek, dalgalar arasinda kaybolan kadinin cesedi, Konyaalti sahili aciklarinda bulundu.
Edinilen bilgiye gore, vatandaslarin falezlere yakin bolgede bir cisim gordukleri ihbari uzerine botla Konyaalti sahili Ataturk Parki’nin 200 metre acigina giden Sahil Guvenlik Grup Komutanligi ekipleri, denizde bir kadin cesedi oldugunu tespit etti. Sahil Guvenlik Grup Komutanligi’na goturulen cesedin 8 gun once esiyle birlikte dalgalar arasinda kaybolan Deniz Dumlupinar’a ait oldugu saptandi. Deniz Dumlupinar’in kiz kardesi Semiha Egmen ve yegeni Berkay Demiralp, haberi duyunca Adli Tip Kurumu morguna
geldi. Gozyaslarini tutamayan Egmen, yakinlari tarafindan teselli edildi. Kardesinin cenazesinin bulundugu tabuta sarilan Egmen, uzun sure tabuttan ayrilamadi. Cenazenin Istanbul’a goturulecegi ve Yenikoy’de defnedecegi ogrenildi.
Antalya’da 8 gun once Konyaalti sahilinde bir kafeteryada eglenen Sabit ve Deniz Dumlupinar cifti, daha sonra Konyaalti sahilinde denize girmis ve kaybolmustu. Sabit Dumlupinar’in cesedi 9 Ocak’ta Kemer ilcesinde bulunmustu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir