ASAYİŞ - 14 Ocak 2012 Cumartesi 17:29

CESEDİ 8 GÜN SONRA BULUNDU

A
A
A
CESEDİ 8 GÜN SONRA BULUNDU

Antalya’da 8 gün önce eşiyle birlikte denize girerek, dalgalar arasında kaybolan kadının cesedi, Konyaaltı sahili açıklarında bulundu.
Edinilen bilgiye göre, vatandaşların falezlere yakın bölgede bir cisim gördükleri ihbarı üzerine botla Konyaaltı sahili Atatürk Parkı’nın 200 metre açığına giden Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri, denizde bir kadın cesedi olduğunu tespit etti. Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı’na götürülen cesedin 8 gün önce eşiyle birlikte dalgalar arasında kaybolan Deniz Dumlupınar’a ait olduğu saptandı. Deniz Dumlupınar’ın kız kardeşi Semiha Eğmen ve yeğeni Berkay Demiralp, haberi duyunca Adli Tıp Kurumu morguna
geldi. Gözyaşlarını tutamayan Eğmen, yakınları tarafından teselli edildi. Kardeşinin cenazesinin bulunduğu tabuta sarılan Eğmen, uzun süre tabuttan ayrılamadı. Cenazenin İstanbul’a götürüleceği ve Yeniköy’de defnedeceği öğrenildi.
Antalya’da 8 gün önce Konyaaltı sahilinde bir kafeteryada eğlenen Sabit ve Deniz Dumlupınar çifti, daha sonra Konyaaltı sahilinde denize girmiş ve kaybolmuştu. Sabit Dumlupınar’ın cesedi 9 Ocak’ta Kemer ilçesinde bulunmuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir