ASAYİŞ - 20 Ocak 2012 Cuma 14:08

YASEMİN`DEN BEŞ GÜNDÜR HABER YOK

A
A
A
YASEMİN`DEN BEŞ GÜNDÜR HABER YOK

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, 16 Ocak’ta okula gitmek için evden çıkan ve o günden bu yana haber alınamayan 16 yaşındaki Yasemin Gül’ü ailesi her yerde arıyor.
Manavgat’ta, 5 gündür haber alınamayan Yasemin Gül’ün ağabeyleri Mehmet ve Ali Gül de kayıp kardeşlerini her yerde ararlarken, Yasemin’in 16 Ocak sabahı servisle okuluna gittiğini ancak servisten indikten sonra okula girmediğini öğrendiklerini söylediler. Manavgat Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde okuyan kardeşlerinin hiçbir problemi olmadığını anlatan Ali Gül, genç kızın derslerinde de çok başarılı olduğunu belirtti.
Yasemin’in dışa yansıttığı hiç bir problemi olmadığını anlatan
Ali Gül, şöyle konuştu: "Neden böyle yaptı anlamadık. 2009 yılında annem Türkan Gül’ün vefatı onu derinden sarsmıştı. Kendi tuttuğu günlükte hep annemden bahsetmiş, şiirler yazmış. Biz 16 Ocak 2012 tarihinden bu yana haber alamadığımız kardeşimizin bir an önce eve dönmesini istiyoruz. Evde bizler ve babamız Ahmet Gül perişan haldeyiz. Hayatından endişe ediyoruz."
Kaçtığı ya da kaçırıldığı konusunda herhangi bir bilgileri bulunmadığını ifade eden Ali Gül, Jandarma Komutanlığı ve Manavgat Emniyet Müdürlüğüne gerekli bilgileri verdiklerini söyledi. Gül, Yasemin’i görenlerin Allah rızası için 0555 660 16 70 ve 0538 597 51 70 nolu telefonlara ya da en yakın polis ve jandarma noktasına bilgi vermelerini istedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir