YEREL HABERLER - 15 Mart 2012 Perşembe 11:18

FESTİVAL ÇARŞISI ESNAFINDAN AKAYDIN’A TEŞEKKÜR

A
A
A
FESTİVAL ÇARŞISI ESNAFINDAN AKAYDIN’A TEŞEKKÜR

Festival Çarşısı esnafı, makamında ziyaret ettikleri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a destek ve çözümlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.
Antalya Festival Halk Pazarı Esnafları Dayanışma Yaşatma ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti. Yeni Festival Çarşısı yapılması konusundaki çalışmalarından dolayı Başkan Akaydın’a teşekkür edip çiçek veren esnaf, Akaydın’ın kendilerini yalnız bırakmadığını belirtti.
Başkan Mustafa Akaydın ise Yeni Festival Çarşısı’nın mülkiyet sorununu çözdüklerini hatırlatarak, planlamaların da tamamlandığını söyledi. Daha önce verdiği sözlerin arkasında durduğunu belirten Başkan Akaydın, “Eğer siyasi ya da hukuki bir engel çıkmazsa siz çarşı esnafına verdiğim sözleri yerine getireceğim” dedi.Başkan Akaydın, Muratpaşa Belediyesi ile Festival Çarşısı konusunda sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, projenin tam anlamıyla bitirilmesinin ardından hemen çalışmalara başlanacağını dile getirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir