SPOR - 24 Nisan 2025 Perşembe 16:37

Alanya Belediyespor, Başantrenör Serkan Oğuz ile sözleşme uzattı

A
A
A
Alanya Belediyespor, Başantrenör Serkan Oğuz ile sözleşme uzattı

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Alanya Belediyespor, Başantrenör Serkan Oğuz’un sözleşmesini 1 yıl uzattı.


Son yıllarda elde ettiği başarılarla dikkat çeken Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 2024-2025 sezonunu 5. sırada bitirdi. Kırmızı-beyazlılar, 2021 yılından bu yana takımın başında bulunan Başantrenör Serkan Oğuz ile yeniden anlaşmaya vardı. Sözleşmesini 1 yıl uzatan Oğuz, önümüzdeki sezon da Alanya Belediyespor’un Efeler Ligi’ndeki başarısı için mücadele edecek.


Alanya Belediyesi binasındaki imza törenine; Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Başakan Yardımcısı Faruk Konukçu ve Serkan Oğuz katıldı.



Alanya Belediyespor, Başantrenör Serkan Oğuz ile sözleşme uzattı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Isınmak için arabaya girdi araç yanınca feci şekilde can verdi Kağıthane’de ısınmak için tamirhanenin önünde tamir için otomobile giren evsiz şahıs, otomobilde çıkan yangın sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Olay 03.00 sıralarında Kağıthane Seyrantepe Mahallesi Çavdar Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre sokakta yaşayan evsiz bir kişi soğuk havada ısınmak için tamirhane önünde tamir edilmesi için bırakılan otomobilin kırık camından içeri girdi. Bir süre sonra araçta henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu bilincini kaybeden şahıs yanan otomobilin içinde feci şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yangını gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye sevk edildi. Yangını söndüren itfaiye otomobilin içindeki cansız bedeni görünce polis ekiplerine haber verdi. Yanan aracın olduğu yere çok sayıda polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yanan otomobilin sahibi ve tamirhanede çalışan tamirci çağrıldı. Olay yerinde alınan ilk ifadelere göre otomobilin 1 aydan fazla süredir tamirhanede beklediği, camının kırık olduğu öğrenildi. Isınmak için araca girdi yanarak hayatını kaybetti Olay yeri inceleme ekipleri yangının neden çıktığını ve hayatını kaybeden sokakta yaşayan kişinin hayatını neden kaybettiği üzerine incelemede bulundu. Yapılan ilk incelemelerin ardından hayatını kaybeden şahsın bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobilin içinde cenin pozisyonunda bulunan evsiz şahsın civarda sokakta yaşadığı ısınmak için daha önce başka arabaların da içine girdiği öğrenilirken yanan aracın içine de soğuk havadan korunmak için girdiği tahmin ediliyor. Yetkililer hem yangın hem de hayatını kaybeden şahıs için inceleme başlattı.