ASAYİŞ - 16 Şubat 2026 Pazartesi 18:43

Alanya’da 1 kişinin öldüğü silahlı saldırıda 3 tutuklama

A
A
A
Alanya’da 1 kişinin öldüğü silahlı saldırıda 3 tutuklama

Antalya’nın Alanya ilçesinde seyir halindeki otomobile düzenlenen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Olay, geçtiğimiz günlerde Alanya’nın Yaylalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.B’nin (33) kullandığı 07 APE 537 plakalı araca kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından tabanca ile ateş açıldı. Açılan ateş sonucu araçta yolcu olarak bulunan Hasan Çakmak (25) ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Çakmak’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Çakmak’ın cenazesi Alanya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, teknik bilgiler ve kamera görüntülerinden yola çıkarak 3 şüpheliyi gözaltına aldı. İşlemleri tamamlanan H.A.K., S.B. ve F.İ. isimli şüpheliler, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. İşlemleri tamamlanan 3 şüpheli, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi’ne gönderildi.



Alanya’da 1 kişinin öldüğü silahlı saldırıda 3 tutuklama

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sergen Yalçın: "Bugün hem bireysel hem de takım performansı beklentinin altındaydı" Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fatih Karagümrük beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün hem bireysel hem de takım performansı beklentinin altındaydı" dedi. Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Oyun ve skor isteğimiz gibi olmadı. Özellikle iç saha maçlarını iyi oyunla kazanmak istiyoruz. Bugün hem bireysel hem de takım performansı beklentinin altındaydı. Yakaladığımız pozisyonları atabilseydik kazanabilirdik ama olmadı. Ligin son maçları artık fazla da zaman kalmadı. Toparlanarak iyi bir sezon finali yapmak istiyoruz. Umarım başarılı oluruz. Ligin bitimine 3 maç kaldı. Puan durumundaki yerimizi korumak istiyoruz. Oyunumuz bizi de memnun etmedi. Oyuncularımı zor bir maç olacağı yönünde uyardım. Bazen istediğimiz gibi olmuyor. Rakip bugün iyi savunma yaptı. Sonuçta şampiyonluğu da kaybetmedik. Ligin sonlarında bu tür skorlar çıkabiliyor. Ligde ilk 4 takımın 3’ü puan kaybetti bu hafta. Hedefsiz kaldığınız zaman oyuncuları maç için ikna etmek zor oluyor. Önümüzde kupa var. Bizim için son çıkış Türkiye Kupası. Umarım Konyaspor ile oynayacağımız maç sonrasında final biletini alabiliriz" diye konuştu. "Takım olarak tamamen kupaya odaklandık" Karagümrük karşısında ilk kez siyah-beyazlı formayı giyen 27 yaşındaki kaleci Devis Vasquez hakkında sorulan soruya ise Yalçın, "Şu anda önümüzdeki sezonla alakalı bir karar vermedik. Oyuncuları kullanıyoruz, bakıyoruz. Tam olarak karar vermek için toplantı yapmadık. Takım olarak tamamen kupaya odaklandık. Kupa maçından sonra bu konuyla ilgili daha net konuşabiliriz" yanıt verdi.