ASAYİŞ - 01 Ekim 2025 Çarşamba 15:47

Alanya’da mobilya dükkanını ve kullanılmayan yolcu taşıma servisini ateşe veren kadın yakalandı

A
A
A
Alanya’da mobilya dükkanını ve kullanılmayan yolcu taşıma servisini ateşe veren kadın yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde sabah saatlerinde bir iş yeri ve park halindeki kullanılmayan yolcu taşıma servisi kundaklandı. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.


Olay, bugün sabah saat 05.00 sıralarında Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi Tevfik Çatar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde bulunan mobilya dükkanı ve aynı cadde üzerinde park halinde bulunan 07 H 5326 plakalı kullanılmayan yolcu taşıma servisini bir kişi yaktıktan sonra olay yerinden kaçtı. Yangına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken, ihbar üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, iş yeri ve araçta maddi hasar meydana geldi.


Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince olay yerinde yapılan incelemelerde yangının kundaklama sonucu çıktığı tespit edildi. Ekipler, yürütülen çalışmalar neticesinde kundaklama eylemini gerçekleştiren şüphelinin İ.D (39) isimli kadın olduğunu belirledi. Şüpheli, kısa süre içerisinde jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Karakoldaki işlemlerinin ardından şüpheli İ.D işlemlerinin ardından jandarma ekipleri tarafından bugün öğle saatlerinde Alanya Adliyesi’ne çıkarıldı.



Alanya’da mobilya dükkanını ve kullanılmayan yolcu taşıma servisini ateşe veren kadın yakalandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Melikgazi, tiyatro perdelerini minik sanatseverler için açıyor Melikgazi Belediyesi; çocukların kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. ’Ormanlar Kralı Ağustos Böceği’ tiyatro oyunu 5 Nisan Pazar günü Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda minikler ile buluşacak. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenecek olan eğitici ve öğretici tiyatro oyunu, çocukların hayal gücünü beslemeyi hedeflerken onlara keyifli bir hafta sonu yaşatacak. 08-13 yaş aralığındaki çocuklar için, saat 13.00 ve 14.30 olmak üzere toplam iki farklı seansta gerçekleştirilecek ücretsiz oyuna katılımın yoğun olması bekleniyor. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşen etkinliğe tüm çocukları davet eden Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Çocuklarımız, en kıymetlilerimiz. Çocuklarımızın eğitimi, sosyalleşebilmeleri, geleceğe daha emin adımlarla yürüyen bireyler olmaları için Melikgazi Belediyesi olarak birçok yatırım ve projeyi hayata geçiriyoruz. Yalnızca eğitimlerine yönelik okullar, kütüphaneler yapmakla kalmayıp aynı zamanda onları eğlendirecek, sosyalleşmelerini sağlayacak sosyal ve kültürel etkinliklerle de bir araya getiriyoruz. Bu kapsamda 05 Nisan Pazar günü Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonumuzda "Ormanlar Kralı Ağustos Böceği" isimli çocuk tiyatrosuyla evlatlarımızı bir araya getireceğiz. Katılım sağlamak isteyen 08-13 yaş aralığındaki çocuklarımız için 0530 253 91 91 numaralı hattımızdan ya da https://ulakbel.melikgazi.bel.tr/WebForm/kn4vuhfpqntkp9imw5nws#/ linkine tıklayarak rezervasyon yapılabilir. Tüm çocuklarımıza şimdiden iyi eğlenceler diliyorum" dedi.