ASAYİŞ - 01 Temmuz 2025 Salı 12:38

Birlikte yaşadığı eski eşini bıçakla yaraladı

A
A
A
Birlikte yaşadığı eski eşini bıçakla yaraladı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir kadın, birlikte yaşadığı eski eşi tarafından çıkan tartışma sonucu bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Eski eş ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Olay, gece saat 05.00 sıralarında Alanya’nın Konaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Huriye K.(44) ile birlikte yaşadığı eski eşi Murat K.(41) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat K. eski eşini boyun ve baş kısmından bıçaklayarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı Huriye K. olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan Huriye K.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


Olayın ardından gözaltına alınan Murat K. Alanya Adliyesindeki işlemleri ve sağlık kontrollerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Birlikte yaşadığı eski eşini bıçakla yaraladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Bolu’da cezaevinden tahliyeler başladı: "Hepimiz sevinçliyiz" TBMM’de kabul edildikten sonra Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ve kamuoyunda ’11. Yargı Paketi’ olarak bilinen düzenleme kapsamında, Bolu’da şartları uyan hükümlülerin tahliyesine başlandı. Cezaevi önünde aileler, işlemleri tamamlanıp salıverilen yakınlarını bekledi. Kamuoyunda 11’inci Yargı Paketi olarak bilinen 7571 sayılı ’Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 631 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un yasalaşmasıyla birlikte infaz kurumlarında hareketlilik yaşandı. Düzenleme; 31 Temmuz 2023 tarihi ve öncesinde işlenen suçlar bakımından hükümlülere, 3 yıl daha erken açık ceza infaz kurumuna ayrılabilme ve 3 yıl daha erken denetimli serbestliğe ayrılabilme imkanı getirdi. Tahliye gece boyu sürecek Yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte Bolu Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde bulunan ve düzenlemeden yararlanma hakkı kazanan hükümlüler için idari işlemler başlatıldı. Dosya incelemeleri ve gerekli evrak hazırlıkları savcılık ve cezaevi idaresi tarafından titizlikle yürütüldü. Tahliye haberini alan hükümlü yakınları ise sabahın erken saatlerinden itibaren Bolu Cezaevi İnfaz Kurumları Kampüsü önüne gelerek beklemeye başladı. İşlemleri tamamlanan hükümlüler, nizamiyeden çıkış yaparak kendilerini bekleyen aileleriyle kucaklaştı. Tahliye işlemlerinin, gece saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi. Cezaevi önünde yakınını bekleyen Necdet Avcı, "Bir arkadaşımız var onu bekliyoruz. Hayırlısıyla çıkacak inşallah. 2 yıldır içerideydi. Afdan dolayı çıkıyor. Hepimiz sevinçliyiz" dedi.