SPOR - 29 Ekim 2025 Çarşamba 23:45

Erol Bulut: "Beni tanıyan iki kulvarda da en iyisini yapmaya çalışacağımı bilir"

A
A
A
Erol Bulut: "Beni tanıyan iki kulvarda da en iyisini yapmaya çalışacağımı bilir"

Antalyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor ile oynadıkları maçın ardından, "Oturtmak istediğiniz bir sistem var, o da bir iki gün de olmuyor. Tam olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıtmak için biraz zaman lazım. Beni tanıyan iki kulvarda da en iyisini yapmaya çalışacağımı bilir" dedi.


Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Antalyaspor, konuk ettiği Bursaspor’u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, kolay bir maç olmadığını belirterek, "Bursaspor kendi liginde şampiyonluğu oynuyor. Zaten neden oynadığında bugün bize göstermiş oldular. İyi bir ekip, iyi genç futbolcuları var ve zaman zaman işimizi zorlaştırdılar. Ama bizim için önemli olan galip gelmekti ve bundan dolayı da çok mutluyuz" diye konuştu.


Galibiyetin Eyüpspor maçı öncesinde iyi bir moral olduğunu aktaran Bulut, "Eyüpspor maçından önce ihtiyacımız vardı. Yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. Oturtmak istediğiniz bir sistem var, o da bir iki gün de olmuyor. Tam olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıtmak için biraz zaman lazım. Beni tanıyan iki kulvarda da en iyisini yapmaya çalışacağımı bilir. Sakat futbolcumuzu biraz oynatabilmek, onları geri kazanmak istedik. Bahadır olsun, Veysel olsun onları biraz oynatıp oyuna sokmamız gerekiyor. Geçmişten gelen bazı sorunlar var onları da çözmeye çalışıyoruz. Dediğim gibi istediğimiz oyunu sahaya yansıtmak için çok çalışmamız lazım. Daha başındayız" ifadelerini kullandı


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Bodrum’da bayramlaşma programı yapıldı Ramazan Bayramı kapsamında Muğla’nın Bodrum ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Sabah saatlerinde düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, İlçe Garnizon Komutanı Personel Albay Ayhan Ulutaş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Kamil İncebacak, Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Raşit Gödelek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz, kurum amirleri, gaziler, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı. Törende konuşan Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm İslam coğrafyasına barış ve huzur dileyerek "Bugün hem Ramazan ayını tamamlamanın huzuru ve hüznü var, hem de Ramazan Bayramı’nı karşılamanın sevinci ve mutluluğu var. Ben siz değerli Bodrumlu hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Ramazan ayı boyunca Bodrum ilçemizde çok güzel bir birlik beraberlik tablosu sergiledik. Ramazan ayı boyunca kaymakamlığımız, belediyemiz, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız, emniyetimiz, jandarmamız bizleri iftar sofralarında, sahur sofralarında bir araya getirdi. Bu güzel sahur sofralarında, iftar sofralarında özellikle kurduğumuz gönül köprüleri sayesinde kalplerimize huzur, gönüllerimize umut hâkim oldu. Birlik beraberliğimiz pekişti. Özellikle Ramazan’ı Bodrum’da, Ramazan ayını özellikle eski bayramlar tadında, samimi ve bereketli bir şekilde gerçekleştirdik. Tabii ki bayramlar özel günler. Bayramlar sevginin yoğun yaşandığı, hoşgörünün, saygının, kardeşliğin, yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günler. Özellikle bu bayramda da kırgınlıkları ve dargınlıkları bir yana bırakarak güzelliklerin paylaşıldığı, gönüllerin buluştuğu şekilde geçmesini temenni ediyorum. Sevgili Peygamberimizin ’İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olandır’ Hadis-i Şerif’i rehberliğinde özellikle bu Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarını giderelim, özellikle yoksulları, kimsesizleri gözetelim, öksüz ve yetimlerimize el uzatalım. Özellikle şehitlerimizin emaneti olan şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve büyüklerimizi lütfen ihmal etmeyelim ki bu Ramazan ayının faziletinden ve manevi hazzından güzel bir şekilde istifade edelim" dedi. Trafo Kafe’deki programın ardından ilçe protokolü kamu kurumlarını ziyaret ederek kurum çalışanlarıyla bayramlaştı.