SPOR - 28 Nisan 2024 Pazar 19:01

Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk”

A
A
A
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk”

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, İstanbulspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Geldiğimiz nokta Alanyaspor’un hedefleri her zaman galibiyet için maça çıkmak. Bugünden itibaren çok büyük hedef tutturduk. Alanyaspor’un geleceğinin temellerini oluşturan oyuncular oldular” dedi.


Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında sahasında İstanbulspor’u 6-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, karşılaşmayla ilgili söylenecek çok fazla söylenecek bir şey olmadığını ifade etti. Tekke, Alanyaspor’un ligde geldiği noktada hedeflerini tutturduğunu belirterek, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. İstanbulspor’a başarılar diliyorum. İstanbulsporlu futbolcular çoğuyla vakit geçirdiğim oyuncular. Bizim kurduğumuz takım. Geçen sene onlarla çok ciddi mücadeleden çıktık ve başardık. Onların da üzerimizde çok emeğimiz var. İstanbulspor’u bu kadar zor duruma düşüren Alanyaspor. Antrenmanda yaptığımız çalışmaları maçta da gösterdik. Geldiğimiz nokta Alanyaspor’un hedefleri her zaman galibiyet için maça çıkmak. Bugünden itibaren çok büyük hedef tutturduk. Alanyaspor’un geleceğinin temellerini oluşturan oyuncular oldular. Oyuncularımı bu yüzden tebrik ederim. Çok değerliydi. Bundan sonraki tüm maçlarımızda oyuncu performanslarını devam ettirerek, kazasız belasız ligi bitirmek istiyoruz” diye konuştu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul U18 Türkiye Şampiyonası’nda üst üste 2. kez şampiyon Bahçeşehir Koleji Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2023-2024 sezonu yurt içi faaliyetleri programı kapsamında düzenlediği U18 Erkek Türkiye Şampiyonası’nda kupa, Gemlik Basketbol’u 85-79’luk skorla mağlup eden İstanbul Bahçeşehir Koleji’nin oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından, yurt içi faaliyetleri programı kapsamında 6-12 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep’te U18 Erkek Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Antalya Gelişim Spor, Bursaspor, Büyükçekmece Basketbol, Çankaya Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Ege Asist, Final Spor, Gaziantep Gençlik Gelişim, Gemlik Basketbol, İstanbul Bahçeşehir Koleji, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Vardar, İzmir Bahçeşehir Okulları, Suadiye Basketbol, Trabzonspor ve Türk Telekom takımlarının kıyasıya mücadele ettiği şampiyonada Ege Asist’i yarı finalde 89-50 mağlup eden İstanbul Bahçeşehir Koleji ve Bursaspor’u yenen Gemlik Basketbol, adlarını finale yazdırmaya başardı. Şampiyonluk için parkeye çıkan Bahçeşehir Koleji, final maçında Gemlik Basketbol’u 85-79 yenerek kupanın sahibi oldu. Genç sporculara ve altyapıya verdiği önemle bilinen Bahçeşehir Koleji, geçtiğimiz sezon U16 ve U18 Türkiye Şampiyonası’nda kupaya uzanmıştı. Bu sene önce U14 kategorisinde şampiyonluğa ulaşan Bahçeşehir Koleji, ardından etkileyici bir performansla U18 Türkiye şampiyonu unvanını korumayı başardı.
Diyarbakır Diyarbakır’da işletmelere hijyen eğitimi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET iş birliğiyle hayata geçirilen "İşimiz Temiz Projesi" kapsamında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan işletmelere hijyen eğitimi verildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şubesi eğitmenleri tarafından verilen eğitim ile yeme-içme, konaklama ve ulaşım alanında faaliyet gösteren mikro işletmelerin, gelişmiş hijyen anlayışı ile öne çıkmaları ve tercih edilmeleri sağlanıyor. Diyarbakır’da bir işletmede verilen eğitimlerle ilgili konuşan TOBB Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Cevher Defne Eyyubi, eğitimlerin yiyecek-içecek, konaklama ve ulaşım sektörlerindeki mikro işletmeler başta olmak üzere hijyen normlarını yükseltmek isteyen diğer işletme sahipleri, çalışanları ve tüm bireylere ücretsiz olarak sunulduğunu belirterek, “İşletmelerin hijyen kapasiteleri ile tercih edilebilirliklerini artırmak ve gelirlerini yükseltmek için başlatılan projenin bireylere sağladığı avantajlar arasında Millî Eğitim Bakanlığı onaylı kurs bitirme belgesine ek olarak talep edenlere sunulacak Europass Sertifika Eki bulunuyor. Bu belgeye sahip kişiler ömür boyu geçerli mesleki yeterlilik belgesi ile Avrupa ülkelerinde iş başvurusu yaparken bir adım öne geçebiliyorlar’’ dedi. Başkan Eyyubi, “Proje eğitimini tamamlayan ve web sitesine kayıt olan işletmeler ise işletme ismine özel hazırlanan İşimiz Temiz İşletme Belgesi, İşimiz Temiz çıkartması, manifesto posteri ve temizlik takip çizelgelerinden oluşan İşimiz Temiz Kiti ile birlikte OPET avantajından yararlanabiliyor’’ şeklinde konuştu.