GÜNDEM - 29 Nisan 2024 Pazartesi 14:58

İlk gören tekne sanıyor, traktör olduğuna inanamıyor

A
A
A
İlk gören tekne sanıyor, traktör olduğuna inanamıyor

Antalya’nın Serik ilçesinde bir grup genç sıcakta bunalınca römork takılı traktörle Köprüçay’a girdi.


Traktörü akan Köprüçay’ın ortasına park edip römorkunu kaldıran gençler, buradan çaya atlayarak keyifli dakikalar yaşadı. Traktörün Köprüçay içinde gezerken, kıyıda bulunan bir barkanın önünden geçtiği anlar da sosyal medyada büyük ilgi gördü. İlk bakıldığında tekne gibi görünün ve suda hızla hareket eden cismin römork takılı traktör olduğu sonradan anlaşıldı.


Traktör sahibi Oğuzhan Okumuş, arkadaşları ile birlikte traktörü ırmağın içine sürerek bir süre kaldıktan sonra dışarı çıktı. O anlar ise cep telefonu ile kaydedildi ve sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kısa sürede büyük beğeni aldı. Oğuzhan Okumuş, havalar ısınınca hafta sonları Köprüçay’a traktörleri ile girdiklerini, suda kalan araçlara yardımcı olduklarını ve römorktan atlayarak eğlenceli dakikalar geçirdiklerini belirterek, "Traktör suyun içinde neredeyse görünmeyecek duruma geliyor ama hiç arıza yapmıyor. Hafta sonları genelde aynı bölgedeyiz" dedi.



İlk gören tekne sanıyor, traktör olduğuna inanamıyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir “Ege’ye Vefa Yılı Şenlik Yürüyüşü” renkli görüntülere sahne oldu Ege Üniversitesi 43. Kültür, Sanat ve Spor Şenliği programı kapsamında “Ege’ye Vefa Yılı Şenlik Yürüyüşü” düzenlendi. İlk günü çeşitli aktiviteler ve dans gösterileriyle tamamlanan etkinliğin ikinci gününde “Ege’ye Vefa Yılı Şenlik Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Ege Üniversitesi kampüs girişinden başlayan yürüyüş, 55 Ege Tören Şölen Alanı’na dek devam etti. Yürüyüşe akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı. Şenliğin açılış seremonisinde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, “Şenliğimizin bu güzel ortamında bir araya gelmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu coşkulu kalabalık ve gençlik heyecanı aydınlık yarınlara olan inancımızı pekiştirmektedir. ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyen cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bu sözüyle gençliğe olan güvenini ve inancını ifade etmiştir. Biz de Ege Üniversitesi ailesi olarak Atamızın izindeyiz. Gençlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Öğrenci odaklı eğitim anlayışımız doğrultusunda sosyal ve kültürel anlamda da donanımlı bireyler olmanız adına çalışıyoruz. Hepinizin, ülkemize aşkla hizmet edeceğinizin bilincindeyiz. Yoğun temponuz arasında bu şenlik sizler için bir dinlenme ve eğlence zamanıdır. İyi ki Egeliyiz!” diye konuştu. Tören şölen alanında gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından EÜ TÜHAD- Türk Halk Dansları Topluluğu’nun Türk halk dansları gösterisi ve EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Pop Müziği Konseri ile katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Şenlik kapsamında gün boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerle Egeli öğrenciler bahara “Merhaba” dedi. Oyunlar, danslar ve atölyelerle süren şenliğin ikinci gününde akşam saat 20.00’de “DJ Performans”, 21.00’de ise sevilen grup “Gripin” sahne alacak. Şenliğin üçüncü ve son gününde ise Aikido Atölyesi ile birlikte gün boyu eğlenceler devam edecek. EÜ 43’üncü Kültür, Sanat ve Spor Şenliği, “Pinti” grubunun konseriyle son bulacak.
Kırıkkale Başkent EDAŞ Kırıkkale’de bakım ve yatırımlarını sürdürdü Başkent EDAŞ, Kırıkkale’de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü. Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Başkent EDAŞ, Kırıkkale’de yılın ilk 3 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde önemli çalışmalara imza attı. Başkent EDAŞ, Kırıkkale’de hizmet verdiği bin 771 trafo ve 8 bin 391 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Daha aydınlık bir Kırıkkale için Merkez, Bahşili, Balışeyh, Çelebi, Karakeçili, Yahşihan Delice, Keskin ve Sulakyurt’ta bin 45 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 13 trafo ve 14 adet dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 348 Km’lik hattın bakımı tamamlandı. Başkent EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Hizmet bölgesindeki müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla 2024 yılının ilk 3 ayında da enerji nakil hattı şebeke güçlendirme ile iletken yenileme, havai hatların izolasyonu, münferit ağaç budama ve trafo binaları çevresi düzenleme işlemlerini bakım faaliyetleri çerçevesinde tamamladı. Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Başkent EDAŞ 2024 yılının ilk 3 ayında koymuş olduğu hedefleri gerçekleştirdi. Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan Başkent EDAŞ, baskentedas.com.tr, Başkent 186 Mobil Uygulaması, 0 (312) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor. Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Başkent EDAŞ’ın Kırıkkale’de bakım ve yatırım çalışmalarının devam edeceği belirtildi.
Bartın Başkent EDAŞ Bartın’da bakım ve yatırımlarını sürdürdü Başkent EDAŞ, Bartın’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü. Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Başkent EDAŞ, Bartın’da yılın ilk 3 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde önemli çalışmalara imza attı. Başkent EDAŞ, Bartın’da hizmet verdiği bin 522 trafo ve 7 bin 451 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Daha aydınlık bir Bartın için Merkez, Amasra, Kurucaşile ve Ulus’ta 930 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 7 trafo ve 20 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 228 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı. Başkent EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Bartın’da hizmet verdiği 149 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 12 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 391 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 6 elektrik panosu ile 5 trafo montajı da tamamlandı. Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Başkent EDAŞ 2024 yılının ilk 3 ayında koymuş olduğu hedefleri gerçekleştirdi. Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan şirket, baskentedas.com.tr, Başkent 186 Mobil Uygulaması, 0 (312) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor. Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Başkent EDAŞ’ın Bartın’da bakım ve yatırım çalışmalarının devam edeceği belirtildi.