ASAYİŞ - 17 Ekim 2025 Cuma 10:23

Otomobil refüje çıkıp sinyalizasyon direğini devirdi

A
A
A
Otomobil refüje çıkıp sinyalizasyon direğini devirdi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kontrolden çıkan otomobil refüje çıkarak sinyalizasyon direğini devirdi. Sürücü kazayı yara almadan atlattı.


Kaza, Manavgat ilçesi Yukarı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi üzerinde, Yapay Şelale Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Yapay şelale yönüne seyreden Fadime U. B. idaresindeki 07 BZM 954 plakalı Peugeot marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkarak sinyalizasyon direğini devirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, araçtan kendi imkânlarıyla çıkan sürücünün sağlık durumunu kontrol etti. Sürücü kendisini iyi hissettiğini belirterek hastaneye gitmek istemedi. Ekiplerce sinyalizasyon direğinin kaldırılmasıyla trafik normale döndü.



Otomobil refüje çıkıp sinyalizasyon direğini devirdi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir ESOGÜ İlahiyat Fakültesi’nin 30 kuruluş yıldönümü etkinliği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İlahiyat Fakültesi’nin 30. kuruluş yıldönümü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin kuruluşunun 30. yılı nedeniyle Osmangazi Üniversitesi Kongre Ve Kültür Merkezi’nde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Adnan Adıgüzel, İlahiyat Fakültesi Kurucu dekanı Prof. Dr. Mehmet Maksudoğlu ve öğrenciler katıldı. Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı akabindeki Çarşı Camii Müezzini Ali Osman Ersen’in Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. "İlahiyat Fakültemizin 30’uncu kuruluş yıl dönümünde iyi ki sizlerle birlikte olduk" Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, "İlahiyat Fakültemizin 30’uncu kuruluş yıl dönümünde iyi ki sizlerle birlikte olduk, hepinize teşekkür ediyorum. Güzel, hayırlı bir anma programı olmasını diliyorum" dedi. "Bütün arkadaşlarımızın kapıları, öğrencilere sonuna kadar açık" ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Adnan Adıgüzel ise, "Fakültemizin kuruluşu aşamasına kadar emek sarf eden bütün destekçilerimize, arkadaşlarımıza, dostlarımıza, akademisyenlerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Rahmetli olan vefat eden hocalarımıza ve gönül dostlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. İlahiyat Fakültesi hocalarımız, ilahiyatı temsilen şehrin her yerinde bulunuyorlar. Cezaevinde, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda, diyanetin her biriminde, yerel ve ulusal televizyonlarda varlar. Bütün arkadaşlarımızın kapıları, öğrencilere sonuna kadar açık. Onlarla her an randevusuz görüşürler, hiçbir şekilde çay içmeden göndermezler. Böyle bir kadromuz var, çok şükür. İyi bir kadroyla, iyi bir mirasla devam etmeye çalışıyoruz" dedi. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel; Prof. Dr. Mehmet Emin Maksudoğlu ve Prof. Dr. Hüseyin Aydın’a, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ise Prof. Dr. Hasan Gönen ile Prof. Dr. Fazıl Tekin’e plaketlerini verdi. Konuşmalar sonunda ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Mezun ve Mensupları Derneği (ESİLDER) tarafından yapılan kura çekilişinde öğrenciler arasından 2’sine umreye hediye edildi. Son olarak sahneye çıkan Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu’nu, Sema mukabelesi gerçekleştirdi.