ASAYİŞ - 29 Mayıs 2025 Perşembe 10:23

Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı

A
A
A
Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı

Antalya’da meydana gelen trafik kazasında otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazayı görerek motosiklet sürücüsünün yardımına koşan bir vatandaş, yaralı sürücü sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınana kadar başından ayrılmadı.


Kaza, saat 21.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi 1385 sokak ile 1408 sokak kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Durmuş Ö’nün kullandığı 07 BTR 306 plakalı motosiklet sokak kesişimine geldiğinde Ercan İ.’nin idaresindeki 07 BMU 675 plakalı Opel marka araç ize çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle savrularak motosikletten düşen Durmuş Ö. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, motosiklet sürücüsünün yardımına koşan bir vatandaş yaralı sürücü ambulansa alınana kadar başından bir an olsun ayrılmadı. Yaralı motosiklet sürücüsü Durmuş Ö. olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.



Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Gönülleri ısıtan yakacak desteği Kocaeli’de yakacak desteği ödemeleri başlarken, ailelere kasım-nisan ayları arasında toplam 6 bin TL verilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların ısınma giderlerine katkı sağlamak amacıyla yakacak desteği ödemelerine başladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürütülen destek kapsamında, düzenli gıda yardımı alan ailelere kasım-nisan ayları arasında aylık bin TL, toplamda 6 bin TL yakacak desteği sağlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatları doğrultusunda yürütülen yakacak desteği, ihtiyaç sahibi vatandaşların 41 Su Nakit Kartlarına yatırılıyor. Destek programı kapsamında ilk ödeme kasım ayı için hak sahiplerinin kartlarına aktarılırken, ödemeler nisan ayına kadar 6 ay boyunca düzenli olarak devam edecek. Aylık bin TL destek veriliyor Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla, Kocaeli genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin kış aylarında yaşayabileceği ısınma sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Sağlanan yakacak desteğiyle vatandaşların kış mevsimini daha güvenli ve sağlıklı şartlarda geçirmesi amaçlanıyor. Yakacak desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşların başvuruları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası aracılığıyla alınıyor. Başvurular, uzman ekipler tarafından yapılan sosyal incelemelerin ardından değerlendiriliyor. Yardımın türü ve kapsamı ise Sosyal Yardımları Değerlendirme Kurulu tarafından karara bağlanıyor.