GENEL - 18 Ocak 2017 Çarşamba 10:01

Ardahan-Artvin karayolunda heyelan: Yol ulaşıma kapandı

A
A
A
Ardahan-Artvin karayolunda heyelan: Yol ulaşıma kapandı

Ardahan-Artvin karayolu, heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.
Ardahan-Artvin karayolunun 22’nci kilometresi Laşet mevkisinde heyelan meydana geldi. Yolun ulaşıma kapanması üzerine yaklaşık 1 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Yolda kalan araç sürücüleri ve yolcular yolun trafiğe açılmasını bekledi.
Karayolları ekipleri yolun ulaşma açılması için çalışma başlattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul’da kurumsal internet sitelerini kopyalayarak dolandırıcılık yapan 3 kişi yakalandı İstanbul’da Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesini kopyalayarak dolandırıcılık yapan 3 kişi suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şebekenin, sahte site oluşturup, vatandaşların kredi kartlarını kopyalayarak Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir kurumsal firmadan cep telefonu ve çeşitli dijital materyaller satın aldıkları tespit edildi. Alınan bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün internet sitesini kopyalayarak sahte site oluşturdukları belirlenen bir şebekeyi tespit etti. Söz konusu şebekenin, vatandaşların kredi kartlarını kopyalayarak Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir kurumsal firmadan cep telefonu ve çeşitli dijital materyaller satın aldıkları bilgisine ulaştı. Yürütülen teknik ve fiziki takibin sonunda şebeke üyelerinin siparişini verdikleri cep telefonu ve dijital materyalleri, Eyüpsultan’da teslim edileceği adres belirlendi. Buluşma noktasının çevresinde güvenlik önlemleri alan polis, söz konusu siparişleri teslim almaya gelen 2 şüpheli ile iş yeri sahibi yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli kişilerin kullandığı araçta ve adres içerisinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lirayı bulan çeşitli markalara ait 23 cep telefonu ve taşınabilir 1 batarya (powerbank) ele geçirildi. Yakalanan 3 kişi, ifadeleri alınmak üzere Siber Suçlarla Mücadele Şubesine getirildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk olan 3 kişi hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.
Kayseri Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı sanayi esnafı ile kucaklaştı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Pınarbaşı sanayi esnafı ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretleri kapsamında vatandaşların taleplerini ve isteklerini yüz yüze dinleyerek, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeyi aralıksız sürdürüyor. Pınarbaşı ziyareti kapsamında sanayi esnafı ile buluşan Başkan Büyükkılıç, “Pınarbaşı’da sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Sanayi işi zor ve çok fazla emek gerektiren işlerden biri. Rabbim burada çalışan tüm kardeşlerimize güç versin ve helalinden bol kazançlar elde etmeyi nasip eylesin” dedi. İlçede hizmet veren, ahi ahlakı ile ahlaklanmış sanayi esnafını ziyaret etti. Ziyaretinde hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Büyükkılıç, esnafa “Kolay gelsin, bereketli olsun” dedi. Başkan Büyükkılıç çok sayıda dükkân bulunan sanayide esnafı tek tek ziyaret ederek talep ve önerilerini de sordu. Başkan Büyükkılıç, barajları, hamamları, Süleyman Şah Türbesi ve Türklük Anıtı ile bilinen Pınarbaşı ilçesinin önemine işaret etti. Pınarbaşı sanayi esnafı da Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a, yerel seçimlerde yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesinden dolayı ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.