YEREL HABERLER - 19 Nisan 2012 Perşembe 20:54

DENİZ TİCARET ODASI`NDAN KUŞADASI BELEDİYESİ`NE YENİ SEZON ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

A
A
A
DENİZ TİCARET ODASI`NDAN KUŞADASI BELEDİYESİ`NE YENİ SEZON ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Geza Dologh, Sezon öncesi Kuşadası Belediyesi`ne nezaket ziyaretinde bulundu. Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Geza Dologh ve beraberindeki heyet, Kuşadası Belediyesi`ni ziyaret ederek, Başkan vekili Murat Saraç ile görüştü.
Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Başkanı Geza Dologh, Yönetim kurulu Başkan Vekili Bülent Onural, İzmir Şube Müdürü Halil Hatipoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Can Özgen, Sayman Yusuf Öztürk`ün katıldığı ziyarette Denizcilik sektöründeki genel sorunlar, yeni sahil yönetmeliği, Kuşadası limanı, bölgedeki kruvazier hareketliliği, expo 2020`nin ve Kuşadası kongre merkezinin bölgeye kazandıracakları konuşuldu.
Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı, `` Bugüne kadar Deniz Ticaret Odası olarak yaptığımız çalışmalarda Kuşadası Belediyesini yanımızda gördük.Bu iyi ilişkilerden dolayı Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim`` dedi. Kuşadası Belediye Başkan vekili Murat Saraç ise Geza Dologh ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek Deniz Ticaret odasının önderliğinde bölgemizin kruvazier turizminden daha büyük bay almasını sağlayacağından eminim dedi. Hızla gelişen Kuşadası`nda, sorunların ancak kurumların birlikte hareket etmesiyle çözülebileceğini söyledi. Daha sonra eski Kuşadası limanın portresi önünde toplu fotoğraf çekildiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya İlhan Palut: "Her şeyden önce bizim için 3 puan çok önemli oldu" Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Puan ve puanlara çok ihtiyacımız var. Her puana ihtiyacımız olan bir görüntüdeyiz. Her şeyden önce bizim için 3 puan çok önemli oldu" dedi. Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Konyaspor, sahasında karşılaştığı Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Galatasaray’dan potansiyelinden çok da bahsetmeme gerek yok. Çünkü her oyuncusuyla her an maçı değiştirebilecek kalitede bir takım. Önemli olan bizim sahada ne yapacağımızdı. Çünkü takım bazen gerçekten sahada durgunlaşıyor. İstek, arzu istediğimiz seviyelere tam çıkmıyor. Bugün her şeyden önce oyuncularımızla konuştuğumuz plana sadık kalmamızdı. Çok istekli ve arzulu oynadık. Bunu sadece belli bölümlerde değil maça yaydık ve tabii ki savunma yaptık. Ama top ayağımıza geçtiği zaman top bizdeyken de elimizden gelen geldiğince cesurca girişimlerde bulunduk. İlk yarı savunma kısmını bence iyi yaparken ofansta istediğimiz etkinlik yoktu. İkinci yarı daha geniş alanlar oluşmaya başladı ve Galatasaray’ı dengesiz yakaladığımız anlar oldu. Bence ofsayt pozisyonu bir kırılma anıydı. Çünkü çok önemli bir taktik disiplinle oynuyorsunuz. Oradaki bir kırılma planlarınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız. VAR’dan geri döndü ve çok güzel dakikalarda güzel goller bulduk. Ben oyuncularımın performansından gerçekten memnunum. Yani galibiyet çok önemli ama olmasaydı da bir şey diyemezdim. Ama çocuklar bugün mücadele ettiler, savaştılar. En çok sevindiren şeylerden bir tanesi de çok şükür ki bunun karşılığını aldılar. Puan durumu anlamında da puan ve puanlara çok ihtiyacımız var. Her puana ihtiyacımız olan bir görüntüdeyiz. Her şeyden önce bizim için 3 puan çok önemli oldu" ifadelerini kullandı.