YEREL HABERLER - 28 Eylül 2016 Çarşamba 16:19

Didim Vergi Dairesi yapılandırılan borçlarla ilgili bilgiler verdi

A
A
A
Didim Vergi Dairesi yapılandırılan borçlarla ilgili bilgiler verdi

Didim Vergi Dairesi, bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunuyla ilgili olarak Didim’de bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Didim Vergi Dairesi bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunuyla ilgili olarak Didim’de bilgilendirme toplantısı düzenledi. Didim Ticaret Odası Kültür Merkezindeki toplantıda Didim Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı yasayla ilgili bilgiler verdi. Toplantıya Aydın SMMO Didim Temsilcisi Günay Tıkkın, Ticaret Odası Meclis üyeleri, Muhasebeciler ile vatandaşlar katıldı.
6376 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunuyla ilgili slayt eşliğinde konuşan Vergi Dairesi Müdürü Sarı kanunun 30 Haziran 2016 tarihinden önceki borçları kapsadığını belirterek Maliye ve Gümrük Bakanlığı, SGK, Vergi Daireleri, İl Özel İdareler, belediyelere, Barolar ve Meslek odalarını kapsayan borçları içine aldığını söyledi. Kesinleşmiş alacakları ile kesinleşmemiş alacaklarla ilgili ayrımların olduğunu kaydeden Sarı içerik kapsam ve ödeme şekilleriyle ilgili detaylı bilgiler aktardı.
Toplantı soru-cevap kısmı ile sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir