GENEL - 16 Eylül 2017 Cumartesi 18:37

Kuşadası Ticaret Odası’nın hizmet atağı sürüyor

A
A
A
Kuşadası Ticaret Odası’nın hizmet atağı sürüyor

Kuşadası Ticaret Odası 2009 yılında faaliyete geçirdiği modern hizmet binasında, üyelerinin ve Kuşadası halkının yararınayenilikler yapmak üzere projeler hazırlıyor.

Kuşadası Ticaret Odası 2009 yılında faaliyete geçirdiği modern hizmet binasında, üyelerinin ve Kuşadası halkının yararınayenilikler yapmak üzere projeler hazırlıyor. Yaşanan ve yakın gelecekte daha fazla yaşanacağı öngörülen otopark sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla geçtiğimiz yıl başlatılan otopark çalışmasının düzenlenmesiyle ilgili proje hazırlandı.


Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Oda hizmet binasına gelenlerin otopark sıkıntısı yaşamaması amacıyla sürdürülen çalışmayla ilgili “Oda hizmet binamız 8 yıldır üyelerimizin ve tüm Kuşadası halkının hizmetinde. Sadece üyelerimize değil; SGK, ATRO, KODER, KEGEV, Mimarlar Odası gibi kurumsal kiracılarımızla da Kuşadası halkına hizmet veriyoruz. Odamızda yapılan toplantılara, eğitimlere ve çeşitli aktivitelere de katılım fazla olunca, bu konuda sıkıntı yaşanıyordu. Bizim de bu sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla,önce kendimize ait arazimizde başlattığımız hafriyat çalışması bitirildi ve daha sonra otopark çalışmamızın düzenlenmesiyle ilgili projemiz hazırlandı” dedi.


Ayrıca, projede de görüldüğü gibi,tamamlandığında konferans salonuna otoparktan direk girişin planlandığını belirten Akdoğan; amaçlarının üyelerine ve Kuşadası halkına hizmet olduğunu belirtti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Mayıs ayında yağan dolu üreticiyi vurdu Denizli’nin Buldan ilçesinde etkili olan şiddetli dolu yağışı, üzüm ve zeytin başta olmak üzere ekili arazilere zarar verdi. Yaklaşık 5 santimetre biriken dolu, şehir stadını ve sokakları beyaz örtüyle kapladı. Son yılların en kurak kış mevsimi geçiren Denizli’de bugün aniden bastıran şiddetli dolu yağışı Bulda ilçesindeki tarım arazilerinde büyük zarar yol açtı. Meteorolojinin günler öncesinden uyardığı dolu yağışı, öğleden sonra etkili olmaya başladı. Buldan ilçesi ve çevresinde yaklaşık yarım saat devam eden dolu yağışı nedeniyle cadde, sokak ve arazilerde 5 santimetreyi bulan dolu birikintileri oluştu. Günlük yaşamı ve trafik akışını olumsuz yönde etkileyen şiddetli dolu yağışı, Buldan Şehir Stadını da bembeyaz bir örgütle kapladı. Buldan şehir merkezinin yanı sıra Doğanköy, Oğuz, Bölmekaya ve Yenicekent mahallelerinde daha fazla etkili olan dolu yağışı, başta meşhur Sultani üzüm bağları ve zeytinlikler olmak üzere meyve bahçeleri ve daha kısa bir süre önce dikilmiş olan sebze fidanlarına zarar verdi. Yeni oluşmaya başlayan meyveleri ve yaprakları döken dolu, sebze fidelerini de kırdı. Buldan Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Özkan Gümüş, yaptığı açıklamada öğleden sonra etkili olan şiddetli dolu yağışının başta zeytin olmak üzere kayısı, erik, badem, kiraz, vişne ağaçlarında, üzüm bağlarında ve sebze ekili arazilerde büyük zarara yol açtığını belirtti.