POLİTİKA - 20 Ocak 2018 Cumartesi 15:39

Söke İYİ Parti yönetimi belirlendi

A
A
A
Söke İYİ Parti yönetimi belirlendi

İYİ Parti Söke İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Şule Tuntaş ilçe yönetiminde yer alan isimleri kamuoyuna tanıttı.

İYİ Parti Söke İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Şule Tuntaş ilçe yönetiminde yer alan isimleri kamuoyuna tanıttı.


İstasyon Caddesi Serdar Akıntürk iş hanında kurulan ilçe merkezinde basın toplantısı düzenlendi. Şule Tuntaş yaptığı açıklamada; “Kurucu il başkanımız Recep Taner tarafından verilen görevle Aydın ili genelinde İYİ Parti kurucu il, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz belirlenmiş bulunuyor. Bu bağlamda İYİ Parti Söke İlçe Teşkilatı kurucu ilçe başkanı olarak kıymetli arkadaşlarımla, cesur yüreklerle birlik ve beraberlik içinde kurduk. Şu an itibariyle kuruluşumuzu tamamlayıp, üye kayıtlarına başladık. Aldığımız bu büyük sorumlulukla partimizin yönetim kurulunun oluşmasına kadar her konuda halkımızın desteğini gördük ve isteklerini dikkate alarak ilgili kurullarımızı oluşturduk. Özellikle şunu belirtmek isterim ki geçmişte farklı siyasi partilerde bulunan arkadaşlarımızla birlikte, siyasete yeni başlayan kurucu üyelerimizle, huzurlu ve mutlu bir Türkiye için birlik ve beraberlik içinde sorumluluk yüklendik. Çağrımız tüm Türkiye ve Söke’yedir. Yenileneceğiz. Güçleneceğiz. Mutlu ve güçlü insanların yaşadığı bir Türkiye olacağız” diye konuştu.


Konuşmanın ardından kurucu yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıttı. İYİ Parti Söke kurucu yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Tuğçe Canpolat Yılmaz, Muharrem Pakalın, Mahmut Akdaş, Merve Beykan Egeli, İlyas Koyuncu, Turgay Kale, Demet Apaydın, İsak Daşdemir, Namık Aktaş, Fatih Üstbaş, Arif Yıldırım, Neslihan Koyuncuoğlu, Yasemin emre Kolcu, Mahmut Göktepe, Emre Adalı, Ali Osman Gülcan, Halil İbrahim Ersoy, Erhan Akkın, Mehmet Yıldız, Oğuz Cengiz, Refik Mercan, Çağlar Çelikez, Şakir Gülmez, Güner Tecik, Murat Dilli, Mehmet Keyifli, Ramazan Çelik, Orhan Ateş, Burcu Kaskan, Haşim Marangoz, Emine Sezgin Ayhan.


İYİ Parti Söke İlçe Kongresi’nin 8 Şubat 2018 tarihinde ilçe merkezinde yapılacağı belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Başkan Ünlü’den gece denetimi Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, denetimlerini sürdürüyor. Dün Kale bölgesi, Otogar ve mahalle ziyaretleri yapan Ünlü’nün son durağı Kapalı Çarşı oldu. Gece yarısı Kapalı Çarşı’ya giden Ünlü, sıkıntıları yerinde inceledi. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ziyaretçi kabullerinin yanı sıra inceleme ve denetim için mahalle ziyaretlerine de devam ediyor. Gününün büyük bir kısmını dışarıda geçirmeye çalışan Ünlü, gece geç saatlere kadar denetimler gerçekleştiriyor. Başkan Ünlü 7 Mayıs Salı günü akşama doğru denetimler gerçekleştirdi. Birim amirlerinin de hazır bulunduğu ilk ziyaret tarihi Kaleiçi bölgesi oldu. Kale sokaklarını gezen ve yapılması gerekenlerle ilgili denetimlerde bulunan Ünlü, “Marmaris’in kalbi sayılan, ilçemizin geçmişine tanıklık eden bu güzel sokakların birer cazibe merkezi haline gelmesi için yapılacak iyileştirme çalışmalarıyla ilgili değerlendirmeler yaptık. Söz verdiğimiz gibi, Marmaris’imizin her noktasında diğer kurumlarla da ortak hareket ederek gereken tüm çalışmaları yapacak, ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz” dedi. Başkan Acar Ünlü ve beraberindekiler daha sonra Marmaris Otogarı’na geçti. Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle birlikte Marmaris Otogarı’nda incelemelerde bulunan Ünlü, esnaf ve yolcularla görüştü. Başkan Ünlü, yaşanan aksaklıkların ve sorunların giderilmesi için iki belediyenin en kısa sürede ortak çalışma yapacağını dile getirdi. Ünlü’nün üçüncü durağı ise Armutalan ve Camiavlu Mahalleleri oldu. İlçenin nüfus açısından en yoğun mahalleleri arasında yer alan iki mahallede esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Ünlü, mahallelerin sorunlarıyla ilgili ilk ağızdan bilgiler aldı; ilk etapta yapabilecekler konusunda bilgiler verdi. Gece geç saatlere kadar denetimlerine devam eden Başkan Ünlü’nün son noktası Kapalı Çarşı oldu. Esnafla görüşen Ünlü, “Birkaç hafta önce gündüz ziyaret ettiğimiz Kapalı Çarşı’da bu kez gece geç saatlerde denetimler gerçekleştirip, esnafımızla da görüşerek sorunları yerinde gördük. Kapalı Çarşı’ya çok önem veriyoruz. Her zaman esnafımızın yanında olacak; burayı ilçe ekonomisine ve nitelikli turizme katkı sağlayan bir yer haline getirmek için tüm gayretimizle çalışacağız” ifadelerini kullandı.