EĞİTİM - 20 Temmuz 2018 Cuma 09:28

Ücretsiz okul öncesi eğitim vaadi büyük beğeni topladı

A
A
A
Ücretsiz okul öncesi eğitim vaadi büyük beğeni topladı

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın ücretsiz okul öncesi eğitim projesi vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın ücretsiz okul öncesi eğitim projesi vatandaşların büyük beğenisini kazandı.


Aydın değişim istiyor sloganıyla ay yıldız kalkınma programındaki hedeflerini tek tek gerçekleştirmek için saha çalışmalarına başlayan Başkan Akın; ücretsiz okul öncesi eğitim projesi ile vatandaşların takdirini kazandı. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın; “Biz projelerimizi beton odaklı değil, insan odaklı yapmayı düşünüyoruz. Çocuklarımızın yaratıcılığı, sayısal ve sözel zekasının gelişimine destek olacağız. Eğitimlerine yaptığımız desteklerle zeka ve yeteneklerini üst seviyede kullanabilen evlatlarımızla Aydın’da, katma değeri yüksek tarım, turizm ve teknoloji alanlarında yarınlarına umutla bakan kalkınmış bir şehir ortaya koyacağız” dedi.



Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ise; “Ümmet Akın, Aydın için büyük bir değerdir. Okul öncesi eğitim projesi ile Aydın’ın eğitim seviyesini ileri taşıyıp daha da gelişmesini sağlayacaktır” dedi.


Aydın merkez dahil 17 ilçesinde projenin sürdürüleceğinden emin olduklarını kaydeden Pehlivan, Aydın’ı ileri taşıyacak diğer projeleri için Ümmet Akın’ı her zaman desteklediklerini, insanın doğru bir şekilde yetişmesi için bu çalışmaların şart olduğunu söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.