GENEL - 15 Temmuz 2019 Pazartesi 15:00

Didim’de 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

A
A
A
Didim’de 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, Didim protokolü şehit aileleri ve şehitlerin kabirlerini ziyaret etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, Didim protokolü şehit aileleri ve şehitlerin kabirlerini ziyaret etti.


Ziyarete İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay ve ilçe protokolü üyeleri katıldı. Ziyaretlerde Balat ve Akyeniköy Mahallelerinde ikamet eden şehit ailelerine ziyarette bulunuldu; ardından şehit mezarları ziyaret edilip kuranı-kerim okundu ve dualar edildi.


Ziyarette şehitlerimizin aileleri ile bir araya gelerek acılarını paylaşan, şehit aileleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Türköz, tüm şehitlere Cenabı Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diledi.



15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında ise Merkez Camisinde şehitler için Kuran-ı kerim okunup dualar edildi. Merkez Cami İmam Hatibi Muhammet Karagüller tarafından gerçekleştirilen duanın ardından İlçe protokolü cemaatler birlikte öğle namazını kıldı. Namaz sonrasında ise cemaate tavuklu pilav ile ayran hayrında bulunuldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TFF. 3. Lig’de play-off oynamaya hak kazanan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü tebrik etti. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, bugün tamamlanan son hafta mücadelelerinde, deplasmanda karşılaştığı Hacettepe 1945’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Eskişehir ekibi bu skorla beraber topladığı 39 puanla ligi 6. sırada tamamladı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, yayınladığı bir mesajla futbolcuları, teknik ekibi, taraftarları ve emeği geçenleri kutladı. Fuat Erdal mesajında, "Türk yükseköğretimine birçok ilki kazandıran üniversitemiz, kuruluşundan itibaren eğitim, araştırma ve sanat alanında olduğu gibi spor alanında da ülkemize önemli katkılar sunmuştur. Üniversitemiz modern tesislerinde öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize çok çeşitli branşlarda düzenli spor yapma imkanı sunarak bugüne kadar farklı branşlarda 16.000’in üzerinde sporcu yetiştirmiş ve ne mutlu ki ülkemize 800’ün üzerinde de millî sporcu kazandırma başarısı göstermiştir. Buradan şunu ifade etmek isterim ki Anadolu Üniversitesi, sağlıklı bir yaşam için sporu yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilmiş, aktif bir spor kültürü oluşturabilmiş üniversiteler arasında en ön sıralarda yer almaktadır. Geçtiğimiz yıl 3. Lig’e çıkan futbol takımımızın bir ilk sezonda play-offlara kalma başarısı göstermesi bizleri çok mutlu etti. Tüm taraftarlarımızı, sporcularımızı, teknik ekibimizi, kulüp yönetimimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Karşıyaka maçında takıma başarılar diliyorum" dedi.