SPOR - 10 Ekim 2019 Perşembe 15:30

Başkan Günel, Kuşadaı Gençlikspor’un dayanışma gecesine katıldı

A
A
A
Başkan Günel, Kuşadaı Gençlikspor’un dayanışma gecesine katıldı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Gençlik Spor Kulübü’nün gecesine katıldı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Gençlik Spor Kulübü’nün gecesine katıldı. Başkan Ömer Günel, Kuşadası Gençlik Spor’un geçmişi başarılarla dolu bir takım olduğuna dikkat çekerek “Kuşadası Gençlik Spor’un yanındayım ve görevde olduğum sürece de yanında olmaya devam edeceğim. Kuşadası Gençlik Spor’u ayağa kaldırmak, Kuşadası’nda yaşayan herkesin görevidir” dedi.


Ramada Otel’de düzenlenen Kuşadası Gençlik Spor Gecesi’nde konuşan Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yaser Doğan, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek “Bu kulüp hepimizin kulübü. İnşallah sezon sonunda burada şampiyonluk kutlaması yapacağız. Bunun yolu da birlik ve beraberlikten geçer. Kuşadası’nın tüm kurumlarını Kuşadası Gençlik Spor Kulübü’ne sahip çıkmaya davet ediyorum. En büyük destekçimiz Kuşadası Belediyesi” diye konuştu.


Doğan’ın ardından konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Gençlik Spor Kulübü’nün çok köklü bir takım olduğunun altını çizdi. Kuşadası Gençlik Spor’un bugün 1. ligde oynayan pek çok futbolcuya ev sahipliği yaptığını ifade eden Başkan Ömer Günel şöyle konuştu: “Bugün hak ettiği yerde olmayan bu takımımız, heyecanını hala taşıyor. Biz bu takımı daha ileriye götürmenin hesaplarını, planlarını yapıyoruz. Fakat gerçekçi olmak gerektiğini de vurgulamak lazım. Çünkü bildiğimiz yöntemleri tekrarlayarak farklı bir sonuç almayı beklemek nafile bir çabadır. Kuşadası Gençlik Spor’un kendi ayakları üzerinde duracak noktaya gelmesi şarttır. Belediyenin Kuşadasıspor için önemli olduğu doğru. Ancak bu tek başına yeterli olamaz. Kuşadası Gençlik Spor’u ayağa kaldırmak, Kuşadası’nda yaşayan herkesin görevidir.”



Başkan Ömer Günel, Kuşadası Gençlik Spor’un nasıl iyi bir altyapı takımı haline getirilebileceği ile ilgili olarak çalışma yürüttüğünü belirterek “Bugün Belediyemizin şartları dünkü gibi değil ve Gençlik Spor’a verebileceği katkı da sınırlı. Bu nedenle Kuşadası Gençlik Spor’un ihtiyacı olan ekonomiyi düzenli ve istikrarlı bir şekilde yaratmak lazım. İstiyorum ki öyle bir planlama yapalım ki, Kuşadası Gençlik Spor sistemli bir şekilde kendine hedef koysun ve ayağa kalksın. Artık hepinizden Kuşadası Gençlik Spor’u desteklemek için heyecan duymanızı bekliyorum. Bunu yapacağımızdan hiç kuşkum yok. Kuşadası Gençlik Spor’un yanındayım ve görevde olduğum sürece de yanında olmaya devam edeceğim. Tıpkı bu gecenin sloganı gibi ‘Hep beraber, el ele’” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi. Zonguldak’ta ilk kez düzenlenen Best Of Zonguldak etkinliği vatandaşlar ve iş adamlarından ilgi gördü. Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan’ın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda Gazeteci Cem Küçük, organizasyonun ana sponsoru olan Elcab Kablo ile Zonsiad Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ev sahipliğinde Akkurt Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kurnaz, Zonguldak kadın basketbol takımının kulüp başkanı Kanat Tan, çok sayıda iş adamlarının yanı sıra ve vatandaşlar katıldı. Zonguldak ilinin ilk vilayet olarak önemini vurgulayan Nejdet Tıskaoğlu, "Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Zonguldak’ın kalkınması için hepimiz burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zonsiad olarak 3-4-5 Mayıs’ta Zonguldak’ta bir fuar düzenliyoruz. Bunu Zonguldak’ın tüm illerinde tüm şehrimize yansıtmak istiyoruz. Bunun için çalışan Kerim Yılmaz burada. Levent Yaman kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan Zonguldak’ımızın ilklerini paylaştı. Burada ödül alan arkadaşlarımız 2023 yılı boyunca güzel işlere imza attılar ve ödülü hak ettiler. Bu yıl ilki düzenlendi. Gelecek yıl daha büyük bir organizasyonla Zonguldak’ımızı farklı bir şekilde temsil edeceğiz" dedi. Organizasyonu önemini belirten gazeteci Cem Küçük, "Zonguldak’ı her zaman her yerde övgüyle konuşuyoruz. Bu organizasyon bu yıl ilk kez yapıldı, keyifli ve başarılı bir organizasyon oldu. Biz burada Zonguldak için çabalayan iş insanlarıyız. Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Ben burada doğup büyüdüm ve fırsat buldukça memleketime geliyorum. Bizler madenci çocuklarıyız. Gerek hükümet genelinde, gerek ise Türkiye genelinde Zonguldak’ımızı her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dedi. Ayrıca Zonguldak kadın basketbol şampiyonu kulüp başkanı Kanat Tan ise konuşmasında, "Ben bu ödülü Zonguldak taraftarları için alıyorum. Zonguldak kadın basketbol takımımız şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı, çok çalıştık çok emek verdik ve emeğimizin karşılığını aldık, Formamızın rengi kırmızı şehitleri ve mavi madenci tulumlarını temsil ediyor. Çocuklarımız madenci torunlarıdır. Zonguldak’ı her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Zonguldak halk oyunları ekibi gösterisinin ardından ödüller ve hediyeler takdim edildi.