YEREL HABERLER - 05 Ocak 2012 Perşembe 09:52

DİDİM BELEDİYESPOR SAHAYA İNDİ

A
A
A
DİDİM BELEDİYESPOR SAHAYA İNDİ

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.
Bölgesel Amatör liginin ilk yarısını 3. sırada tamamlayan Didim Belediyespor 22 Ocak’ta başlayacak sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına başladı. Didim Atatürk Stadında yapılan antrenmanda futbolcular koşu ve kondisyon çalışmaları sonrasında çift kale maç yaptı. Antrenör Ayhan Yıldız nezdinde sürdürülen çalışmalarda futbolcuların formda oldukları görüldü. Yardımcı Antrenör Ali İhsan Yıldız nezdinde futbolcuların 45 dakika çift kale maçın ardından yeniden kondisyona geçilirken, takımda sakat veya cezalı futbolcunun olmadığı öğrenildi
2 YENİ TRANSFER“
Takımda yabancı futbolcu Mohammed’in oturma izni problemi takımdan ayrılarak ülkesine geri döndüğünü belirten Antrenör Ayhan Yıldız, “Devre arsında ise takımızdan Gökhan Şahin’in de takımdan ayrıldı. Devre arasında ise daha önce Aydın Belediyespor’da top koşturan Gürcü futbolcu David ile Selçukspor’dan Barış takımıza dahil oldu. Şu an eksik futbolcumuz yok. Transfer içinde başka futbolcularda gündemimizde yok. Takımımız çalışmalarını eksiksiz sürdürüyor” dedi.
Sezonun ikinci yarısı için bugün Antalya Side’ye kampa gideceklerini belirten Yıldız, “8 günlük bir kamp olacak ve 13Ocak’ta Didim’e döneceğiz. Burada hazırlık maçları yapmayı planlıyoruz. Sezon başlayıncaya kadar çalışmalarımız kendi evimizde sürdüreceğiz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir