ASAYİŞ - 24 Ekim 2020 Cumartesi 21:53

Önce kolunu kesti, sonra jileti boğazına dayadı

A
A
A
Önce kolunu kesti, sonra jileti boğazına dayadı

Aydın’ın Efeler ilçesinde hurdacılık yapan bir vatandaş, yanında taşıdığı jiletle önce kollarını kesti, sonra jileti boğazına dayadı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde hurdacılık yapan bir vatandaş, yanında taşıdığı jiletle önce kollarını kesti, sonra jileti boğazına dayadı.


Olay Hasanefendi Mahallesi’nde saat 15.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre daha öncede kendisine zarar vermesi ile gündeme gelen Barış K. isimli şahıs, hurdacılık yaptığı seyyar arabası ile Sevgi Yolu üzerinde elindeki jilet ile kendisine zarar verdi. Kollarını kesen ve zaman zaman elindeki jileti boğazına dayayan Barış K. ayakta zor dururken alkollü olduğu tespit edildi. Zaman zaman çevre esnafını da rahatsız eden şahsı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ve emniyet ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Barış K.’nın kanlar içinde kalan elinden jileti almaya çalıştı. Polislere direnen şahıs, uzun uğraşlar sonunda ikna edilerek elindeki jilet alındı ve ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TFF. 3. Lig’de play-off oynamaya hak kazanan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü tebrik etti. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, bugün tamamlanan son hafta mücadelelerinde, deplasmanda karşılaştığı Hacettepe 1945’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Eskişehir ekibi bu skorla beraber topladığı 39 puanla ligi 6. sırada tamamladı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, yayınladığı bir mesajla futbolcuları, teknik ekibi, taraftarları ve emeği geçenleri kutladı. Fuat Erdal mesajında, "Türk yükseköğretimine birçok ilki kazandıran üniversitemiz, kuruluşundan itibaren eğitim, araştırma ve sanat alanında olduğu gibi spor alanında da ülkemize önemli katkılar sunmuştur. Üniversitemiz modern tesislerinde öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize çok çeşitli branşlarda düzenli spor yapma imkanı sunarak bugüne kadar farklı branşlarda 16.000’in üzerinde sporcu yetiştirmiş ve ne mutlu ki ülkemize 800’ün üzerinde de millî sporcu kazandırma başarısı göstermiştir. Buradan şunu ifade etmek isterim ki Anadolu Üniversitesi, sağlıklı bir yaşam için sporu yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilmiş, aktif bir spor kültürü oluşturabilmiş üniversiteler arasında en ön sıralarda yer almaktadır. Geçtiğimiz yıl 3. Lig’e çıkan futbol takımımızın bir ilk sezonda play-offlara kalma başarısı göstermesi bizleri çok mutlu etti. Tüm taraftarlarımızı, sporcularımızı, teknik ekibimizi, kulüp yönetimimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Karşıyaka maçında takıma başarılar diliyorum" dedi.