SPOR - 04 Ağustos 2022 Perşembe 16:18

Başlama vuruşunu Başkan Özcan yaptı

A
A
A
Başlama vuruşunu Başkan Özcan yaptı

Nazilli Beşiktaş Futbol Okulu’nun ev sahipliğini yaptığı 10-11 yaş kategorilerinde Ege Bölgesi Futbol turnuvası Başkan Kürşat Engin Özcan’ın başlama vuruşu ile start aldı.

Nazilli Beşiktaş Futbol Okulu’nun ev sahipliğini yaptığı 10-11 yaş kategorilerinde Ege Bölgesi Futbol turnuvası Başkan Kürşat Engin Özcan’ın başlama vuruşu ile start aldı.



Beşiktaş Futbol Okulları Ege Bölgesi Turnuvası Nazilli Beşiktaş Futbol Okulu’nun ev sahipliğinde Pınarbaşı Aydın Toscalı Stadında başladı. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın başlama vuruşu ile start alınan turnuvada 2011 ve 2012 yılı doğumlu, 10-11 yaş kategorilerinde toplamda 9 takım mücadele etti.



Açılış vuruşunu yapan Başkan Özcan’a Kulüp tarafından gönderilen 6 numaralı Beşiktaş forması Nazilli Beşiktaş okulun kurucuları Volkan Akcan ve Önder Batum tarafından hediye olarak takdim edildi. Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmalarda şenlik havası yaşandı.



Amaçlarının çocuklar için eğlenceli bir şenlik yapmak olduğunu belirten Nazilli Beşiktaş Okulu Kurucusu ve Antrenörü Volkan Akcan; “Bu turnuvayla çocuklarımız eğlenceli zamanlar geçirdiği gibi yense de yenilse de centilmenliği öğreniyorlar. Aynı zamanda bu tür turnuvalar sayesinde yetenekli çocukların tespitini çok daha rahat yapabiliyoruz” ifadelerini kullandı.



Turnuva’nın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Özcan; “Öncelikle böyle bir turnuvanın Nazilli’mizde gerçekleşmesini sağlayan hocalarımıza çok teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyorum. Çocuklarımızı spora teşvik eden ve başarılı birer birey olmaları için yol gösteren her çalışmayı destekliyoruz. Genç arkadaşlarımızın başarılarını gösterebilmeleri için bu tür organizasyonlar büyük bir fırsat. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)