YEREL HABERLER - 28 Ağustos 2013 Çarşamba 14:14

AK PARTİ'Lİ ERDEM'DEN BAŞKAN KILINÇ'A ÖVGÜ

A
A
A
AK PARTİ'Lİ ERDEM'DEN BAŞKAN KILINÇ'A ÖVGÜ

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç’ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Hükümetinin desteklediği projelerle ilgili olarak bilgiler alan AKP’li vekil Erdem, “Belediye başkanı iktidar partisinden olması dolayısıyla gelen yatırımların sayısında artış olması daha bir mümkündür. İktidar olarak elbette ki başka belediyelere de hizmet almaları yönünde yardımcı olunmaktadır. Partimizin belediyeleri ise bu durumdan en fazla istifade etmektedir. Köşk’te de AK Parti yerel yönetim başarısı görülebilir” dedi.
Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılıç da Köşk’e hizmet etmekten son derece memnun olduklarını belirterek, “Milletin hizmetkârı olacağımızı seçildiğimizde ifade etmiştim. Bu düşünceyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye meclisindeki arkadaşlarımız ve partililerimizle Köşk için daha çok mesai yapıyoruz. Sayın vekilimizin de ifade ettiği gibi AK Partili belediye olmamızın çok büyük faydasını görüyoruz. Bugün kanalizasyon çalışmalarını yapabiliyorsak, hükümet konağı, kapalı spor salonu ve kültür merkezi, Köşk işhanı gibi yeni projelerde iktidar desteği ile yol aldık. Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Belediyenin araç sayısına ilavelerin yapıldığını da ifade eden Başkan Kılınç, “Belediyemiz daha iyi hizmet için araç filosunu yeniledi. 2 adet sıkıştırmalı çöp kamyonu, 1 adet damperli kamyon, 1 adet vakumlu yol süpürme aracı, 1 adet 49 kişilik büyük otobüs, 1 adet zabıta amirliğine tahsis edilmek üzere araç alım ihalesini gerçekleştirdik. Kısa süre içinde ilçemiz halkının hizmetine bu araçlarımız sunulacaktır” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir