YEREL HABERLER - 21 Ocak 2014 Salı 10:17

Didim Eğitim Sen 9 Olağan Genel Kurulunu Yaptı

A
A
A
Didim Eğitim Sen 9 Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Eğitim Sen Didim Temsilciliği 9. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Eğitim emekçileri yeni yürütme kurulu üyeliklerine; Turgay Elçi, Gülzade Bozkır, Gökhan Gök, Teslim Söylemez ve Mehmet Sarıtaş getirildi.
Eğitim Sen Didim Temsilciliği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Düğün Salonu’nda saat 14.00’da gerçekleşen toplantıya; Eğitim Sen üyeleri ile birlikte; HDP Didim Belediye Başkan adayı Sürmeli Bal, HDP, ESP, SES, EMEKLİ SEN, DSP’de katılarak destek oldu. Saygı Duruşu ile başlayan Genel Kurulun Divan Başkanlığına Hayrettin Geçkin seçilirken; Divan üyeliği görevini ise; Cengiz Koç ve İsmail Doğan üstlendi. Genel Kurulun Açılış konuşmasını Yürütme Kurulu Üyesi Haydar Pınarbaşı gerçekleştirdi. Pınarbaşı, konuşmasının başında Gezi Olaylarında yaşamını yitiren gençleri ve öldürülüşün 7. Yılında gazeteci yazar Hrant Dink’i andı.
Sağlık Emekçileri Sendikası Didim Temsilciliği de Eğitim Sen’e destek olduklarını belirtirken, Genel Kurula geçildi. Genel Kurulda yapılan oylamanın sonucunda Yürütme Kurulu Üyeliklerine; Turgay Elçi, Gülzade Bozkır, Gökhan Gök, Teslim Söylemez ve Mehmet Sarıtaş getirildi. Yürütme Kurulunun önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacağı bildirildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.