YEREL HABERLER - 21 Ocak 2014 Salı 12:41

Sögiad Ve Zıraat Bankasınsan Tıcaret Odası'na Ziyaret

A
A
A
Sögiad Ve Zıraat Bankasınsan Tıcaret Odası'na Ziyaret

Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD), Söke Ticaret Odasını ziyaret etti.
SÖGİAD’ın ziyaretinde yine Ticaret Odasını ziyaret etmek üzere gelen Ziraat Bankası Söke Şube Müdürü Turgut Derya Derinsu ve Ege Bölge Müdürü Mehmet Şükrü Taşçı da bulundu.
SÖGİAD ve Ziraat Bankasına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Söke ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya, “SÖGİAD ile kol kola yürümeye devam edeceğiz. Bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ziraat Bankası müdürlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.
Söke Ticaret Odası’nın yeni başkan ve yönetim kuruluna başarılar dileyen SÖGİAD Başkanı Mehmet Yabancı; “Ticaret Odası ilçemizin lokomotif kurumlarından biri. İlçede gerçekleştirilen bütün projelerde emek ve katkıları var. SÖGİAD olarak aynı istikamette, Söke için yapılması gereken ne varsa bugüne kadar nasıl birlikte hareket ettiysek, bundan sonra da birlikte olacağız” dedi.
Ziraat Bankası olarak Ticaret Odası’na başarılar dileyen Ege Bölge Müdürü Mehmet Şükrü Taşçı; Banka olarak Söke’de tarım ve ticarete desek olmaya gayret ettiklerini ve bundan böyle de devam edeceklerini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir