YEREL HABERLER - 19 Şubat 2014 Çarşamba 16:26

Kadın Girişimcilerden Kaymakam Emiroğlu'na Ziyaret

A
A
A
Kadın Girişimcilerden Kaymakam Emiroğlu'na Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Üyesi Sariye Yücel Bolat ile Kurul Üyeleri Saadet Turan ve Elçin Aşık Vela; Aydın’da gerçekleştirilecek “Başarının Bir Olduğu Yerdeyiz, Kadın Girişimcileriz” Temalı Çalıştay öncesinde Didim Ticaret Odasında toplantı gerçekleştirdi.
Çalıştayda Didim’i temsil edecek olan üyeler fikir alışverişinde bulundu. Kurul üyeleri daha sonra Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nu ziyaret etti. Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nu ziyaret eden Kadın Girişimciler Kurulun işleyişi ve amaçları konusunda Kaymakam Emiroğlu’na bilgiler aktararak 27 Şubatta yapılacak çalıştaya davet etti.
Yapılan nazik ziyaretten dolayı teşekkür eden Kaymakam Ersin Emiroğlu ilçe ticaretinde aktif olan kadınların ilçeye ve ilçe ticaretine yön veren kurumlarda da aktif olmasını arzuladığını bildirdi. Kendisinin de bu kuruldan yeni haberdar olduğunu ve memnun olduğunu belirten Emiroğlu bu gibi kurulların varlığının ve etkinliklerle sesini duyurmasının da kadınları cesaretlendirebileceğini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir