YEREL HABERLER - 19 Mart 2014 Çarşamba 10:44

“beşiktaş 111 Yıllık Aşk” Sergisi Aydınlılarla Buluştu

A
A
A
“beşiktaş 111 Yıllık Aşk” Sergisi Aydınlılarla Buluştu

Aydın Beşiktaşlılar Derneği ve Beşiktaş Jimnastik Müzesi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte “Beşiktaş 111 Yıllık Aşk" adlı sergi Aydınlılarla buluştu.
Aydın Beşiktaşlılar Derneği ve Beşiktaş Jimnastik Müzesi işbirliğiyle düzenlenen "Beşiktaş 111 Yıllık Aşk" adlı sergi, Aydın Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde ziyarete açıldı. Açılışa MHP Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Ali Uzunırmak, AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, BJK Taraftar ve Dernekler Yönetsel Yapı Genel Sekreteri Selçuk Kaynarkan, BJK Müzesi Müdürü Zülal Gök ve Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan ile çok sayıda davetli katıldı.
Sergide Aydın Beşiktaşlılar Derneği ve BJK Müzesi tarafından verilen tarihi belgeler, resimler, bazı materyaller, önemli sporcularımızın ve futbolcularımızın resimleri, Beşiktaş tarihi ile ilgili yazılar, özel fotoğraf, belge ve materyaller, sinevizyon gösterileri, İnönü ve Vodafone Arena fotoğrafları ile videoları ve tarihi formalar yer alıyor.
PEKGÜZEL, FUTBOLCULARDAN RİCADA BULUNDU
Beşiktaş 111 Yıllık Aşk adlı serginin açılışına eşi Seval Pekgüzel ve çocukları Ülkem, Kaan ve Salim Demir Pekgüzel ile birlikte katılan AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, Beşiktaşlı futbolculardan özel bir ricada bulundu. Kendisi Galatasaraylı olan Pekgüzel, oğulları Kaan ve Salim Demir koyu Beşiktaşlı olduğu için bir Beşiktaş sempatizanı olduğunu söyledi. Sergiyi gezen, İnönü ve Vodafone Arena Tesisleri’nin fotoğrafları ile videoları ve tarihi formaları inceleyen Pekgüzel; "Beşiktaş 111 Yıllık Aşk" adlı serginin açılışında anı defterine de şunları yazdı. “Benim İçin Beşiktaş önemli,Ben Galatasaraylıyım ama Galatasaray Başiktaş maçı olduğunda Beşiktaş tarafını tutuyorum.Çünkü benim iki oğlumda Fanatik Beşiktaşlı onları mutlu etmek için her şeyi yaparım. Beşiktaş’a iyi bir sezon diliyorum. Lütfen yenilmeyin; benim çocuklarımı üzmeyin”
Pekgüzel; açılışın ardından Eski Garaj yanında bulunan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Kartal Yuvası TIR'ını da ziyaret etti; Beşiktaş Store’dan alışveriş yaptı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir