YEREL HABERLER - 19 Mart 2014 Çarşamba 13:21

U-17’de Türkiye Şampiyonasına Giden Söke İdman Yurdu U-16’da Da Şampiyonluk Peşinde

A
A
A
U-17’de Türkiye Şampiyonasına Giden Söke İdman Yurdu U-16’da Da Şampiyonluk Peşinde

Söke’nin başarılı amatör spor kulübü Söke İdman Yurdu U-17 kategorisinde Türkiye Şampiyonasına gitmek için gün sayıyor. Diğer kategorilerde de adından söz ettiren Söke İdman Yurdu, U-16 kategorisinde ilk yarıyı lider tamamladı. Tek hedef ise şampiyonluk.
U-16 kategorisinde Söke İdman Yurdu, Söke derbisi olan maçta Sökegücü ile karşılaştı. Nisan ayında yapılacak olan Türkiye şampiyonası müsabakalarını hesaba katan Söke İdman Yurdu, Sökegücü karşısında çok zorlanmadan rahat bir galibiyet aldı. İlk yarısı 1-0 biten maçta ikinci yarı 3 gol daha bulan Söke İdman Yurdu, Söke derbisinde Sökegücünü yenmeyi başardı. Ayrıca cezası biten Görken Cincin’in de takıma Sökegücü karşısında tekrar katılması sevinç yarattı.
U-16 kategorisinde ilk yarıyı lider olarak tamamlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Söke İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Abbas Yöntem ve ikinci Başkan Baki Bozan; “U-17’de Türkiye Şampiyonası’na gideceğimiz için çok heyecanlıyız. Diğer taraftan U-16 kategorisinde şampiyonluğun en güçlü adayıyız” dediler. Yöntem ve Bozan, tüm kategorilerdeki sporcularını kutladılar.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir