YEREL HABERLER - 19 Mart 2014 Çarşamba 14:42

Bbp Aydın İl Başkanı Yeter'den Sağduyu Çağrısı

A
A
A
Bbp Aydın İl Başkanı Yeter'den Sağduyu Çağrısı

BBP Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter, siyasi parti temsilcilerini ülkede gerilme neden olacak söylemlerden uzak durmaya davet etti.
BBP olarak Aydın’da çalışmalarının devam ettiğini belirten Mehmet Yeter, “Biz başkalarının yaptığına değil kendi yaptıklarımıza bakıyoruz. Özellikle biz vatandaşlarla biraraya geldiğimizde insanların gözlerinin içine bakarak mevcut durumları anlatıyor, yaşananları izah ediyor ve bu duruma göre oy istiyoruz. Bizim ülkemizde seçim sistemi ve seçim yarışı adaletsiz bir şekilde ilerliyor. Dolayısıyla bu adaletsiz seçim yarışında adalet beklemek safdillik olur. Birileri iktidar nimetlerini sonuna kadar kullanıyor, birileri ise belediyelerin gücünü sonuna kadar kullanıyor. Ama biz arkadaşlarımızla bastırdığımız seçim broşürleriyle birlikte projelerimizi halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. İnsanlara ulaşabildiğimiz kadar ulaşmaya çalışıyoruz. Ama umut ediyoruz ki, Aydın halkı bu çarpıklığı ve adaletsizliği görecek ve adaletli bir seçim yapacaktır” diye konuştu.
“HİÇ KİMSE SİYASİ TERCİHLERİNDEN DOLAYI KINANMAMALI”
30 Mart yerel seçimler öncesi ülkede bir kargaşa oluşturulmaya çalışıldığı öne süren Yeter, sözlerini şu şekilde noktaladı: “BBP olarak her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış dedik. Siyasi iktidarlar milleti birbirine düşürecek söylemlerden uzak durmalıdır. Biz gittiğimiz yerlerde nefret söylemlerinden uzak durmaya çalışıyor ve insanların birbirini kırmaya hakkı olmadığını söylüyoruz. gerek yok. Hiç kimse siyasi tercihlerinden dolayı kınanmamalı ve birbiri ile hasmane duygular içine girilmemelidir. Devleti yönetmeye talip olanlar bu tür tavırlarından vazgeçmelidirler. Biz Türk Milletinin tek bir bayarak ve tek bir millet olarak yaşamasını istiyoruz. Meydanlarda liderler birbirlerine hakaret edecekleri yerde projelerini ve yapılan icraatlarını anlatsınlar”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir