MAGAZİN - 26 Mayıs 2024 Pazar 19:06

Choppercıların mutlu günü

A
A
A
Choppercıların mutlu günü

Aydın Türk Chopper Motosiklet Kulübü Başkanı Tolga Kuruüzümcü ve Kocaeli’de beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Ebru Karanlık, hayatlarını birleştirdi. Çiftin düğün töreni, renkli görüntülere sahne oldu.



Düğün töreni öncesinde, çok sayıda motosikletlinin katıldığı bir kortej düzenlendi. Korteje, Aydın Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Farklı şehirlerden gelen motosikletliler, çiftin mutluluğunu paylaşmak için bir araya geldi. Chopper motosikletlerin eşlik ettiği kortej, görsel bir şölen sundu. Tolga Kuruüzümcü ve Ebru Karanlık’ın düğün töreni, Aydın-Denizli Karayolu üzerinde bulunan bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Doğa ile iç içe bir ortamda yapılan düğünde, çiftin yakınları ve arkadaşları unutulmaz anlar yaşadı.



Düğüne katılan misafirler, Kuruüzümcü ve Karanlık’a mutluluklar dileyerek, çifte olan desteklerini gösterdi. Özellikle motosiklet kulübü üyeleri, bu özel günde yanlarında olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.



Mutlulukları gözlerinden okunan Tolga ve Ebru çifti düğün sonrası kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.



Choppercıların mutlu günü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muş Paletli Ambulans nefes darlığı çeken öğretmen için dağları aştı Muş’un Korkut ilçesinde görev yapan kadın öğretmen, yoğun kar ve engebeli arazi nedeniyle paletli ambulans ve UMKE ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye ulaştırıldı. Muş’un Korkut ilçesine bağlı Demirci köyü Doğular mezrasında görev yapan 26 yaşındaki kadın öğretmen Ö.T., nefes darlığı şikâyeti üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım talebinde bulundu. Bölgede etkili olan yoğun kar yağışı ile dağlık ve engebeli arazi şartları nedeniyle 112 Acil Sağlık ekipleri mezraya ulaşmakta güçlük yaşadı. Bunun üzerine paletli ambulans ile UMKE ekipleri sevk edildi. Zorlu hava ve yol şartlarına rağmen mezraya ulaşan ekipler, öğretmene ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Sağlık durumu stabil hale getirilen öğretmen Ö.T., paletli ambulansla mezradan alınarak Karakale köyüne getirildi. Burada hazır bekleyen ambulansa teslim edilen hasta, Korkut Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. UMKE Muş sorumlusu Yavuz Süne, nefes darlığı şikâyeti bulunan 26 yaşındaki kadın öğretmenin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurduğunu belirterek, "Muş’un Korkut ilçesine bağlı Doğular köyünde yaşayan 26 yaşındaki kadın öğretmen hastamız, nefes darlığı şikâyetiyle 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu. 112 ekipleri tarafımıza bilgi verdi. Arazi şartlarının zorlu olması ve bölgenin yoğun kar yağışı altında bulunması nedeniyle normal ambulansla sahaya ulaşımın mümkün olmadığı değerlendirildi. Bunun üzerine paletli ambulansımız (Pajero ambulans) ile yola çıktık. UMKE ekiplerimiz de operasyona eşlik etti ve Doğular köyüne ulaşıldı. Hastamıza olay yerinde gerekli ilk müdahale yapıldı. Ardından paletli ambulansla alınan hastamız, uygun noktada normal ambulansa transfer edilerek Korkut Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" dedi. Köy sakinlerinden Ahmet Taş, köyde görev yapan öğretmenin rahatsızlanması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradıklarını belirtti. İhbarın ardından sağlık ekiplerinin kısa sürede harekete geçtiğini ifade eden Taş, "Bizim köyün öğretmeni rahatsızlanmıştı, 112’yi aradık. 112 ekipleri acilen imdadımıza yetişti. Normal ambulans, yoğun kar nedeniyle köye çıkamayınca paletli ambulans sevk edildi. Devletimiz sağ olsun. 112 ve UMKE ekipleri birlikte geldiler. 112 ve 10 ekiplerine çok teşekkür ederiz. dolaylı ver" ifadelerini kullandı.