SPOR - 11 Ocak 2026 Pazar 17:43

Didim Belediyespor, evinde galip geldi

A
A
A
Didim Belediyespor, evinde galip geldi

Didim Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi 7. Grup 23. hafta karşılaşmasında Didim Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda konuk ettiği Volkan Güç Spor’u 3-0’lık bir skorla mağlup etti.


Karşılaşma boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip, setler boyunca sergilediği disiplinli ve istikrarlı performansla galibiyete ulaştı. Sahaya yansıyan takım uyumu ve yüksek tempo, tribünlerden gelen coşkulu destekle birleşerek fark oluşturdu. Mücadelenin ardından Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay başarılı performanslarından dolayı sporcuları ve teknik ekibi kutladı. Başkan Hatice Gençay, "Didim’i en iyi şekilde temsil eden Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum. Sahada gösterdikleri azim, mücadele ve takım ruhu hepimizi gururlandırdı. Sporcularımıza, teknik ekibimize ve emeği geçen herkese başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.



Didim Belediyespor, evinde galip geldi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Ertan Torunoğulları: "Fenerbahçe olarak gençlerle ilgili yapılan bütün etkinliklere katkıda bulunuyoruz" Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Ertan Torunoğulları, sarı-lacivertli camia olarak gençlere yönelik yapılan etkinliklere sporcu ve yöneticiler olarak katkıda bulunduklarını söyledi. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) iş birliğiyle 81 ilde gerçekleştirilen GençLig projesinin 2026 lansmanı gerçekleştirildi. Etkinlik sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Ertan Torunoğulları, "Gerçekten güzel bir organizasyon olmuş. Organizeyi yapan başkan ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Biz şuna inanıyoruz; spor ahlakıyla büyümüş bir gençliğin hem topluma hem ülkesine çok faydalı olacağına inanan bir kulübüz. Onun için biz de Fenerbahçe Kulübü olarak gençlerle ilgili yapılan bütün etkinliklerde sporcu arkadaşlarımızla yönetici arkadaşlarımızla buluşup katkıda bulunuyoruz" ifadelerini kullandı. İsmail Yüksek: "Futbolcular olarak gençlere başarılarınızla ilham olmak istiyoruz" Güzel organizasyon olduğundan bahseden Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, "Öncelikle herkese tekrardan çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir organizasyon vardı, çok güzel bir gün oldu. Bizler de burada olduğumuz için çok mutluyuz. Bizleri de davet ettikleri için tekrardan teşekkür ederiz. Futbolcular olarak gençlere başarılarımızla ilham olmak istiyoruz. Gençlere güzel nesiller bırakmak istiyoruz" diye konuştu.