GÜNDEM - 17 Aralık 2025 Çarşamba 16:39

Nazilli Belediyesi Yeni Mahalle’deki taş döşeme çalışmasını tamamladı

A
A
A
Nazilli Belediyesi Yeni Mahalle’deki taş döşeme çalışmasını tamamladı

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde sürdürdüğü yol ve sokak düzenleme çalışmalarına Yeni Mahalle’de devam ediyor. Bu kapsamda 171/2 Sokak’ta gerçekleştirilen taş döşeme çalışması tamamlanarak sokak daha güvenli, düzenli ve estetik bir görünüme kavuşturuldu.



Gerçekleştirilen çalışma ile birlikte hem yaya hem de araç trafiğinin daha konforlu hale gelmesi hedeflenirken, mahalle sakinlerinin uzun süredir dile getirdiği ihtiyaç da karşılanmış oldu.



Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, kent genelinde planlı ve ihtiyaç odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, "Nazilli’nin her mahallesinde, her sokağında vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak çalışmalar yapıyoruz. Yeni Mahalle 171/2 Sokak’ta Fen İşleri ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen taş döşeme çalışmasıyla daha güvenli, düzenli ve kullanışlı bir sokak oluşturduk. Önceliğimiz, kamu kaynaklarını doğru kullanarak hemşehrilerimize kalıcı ve nitelikli hizmetler sunmaktır. Ekiplerimize emekleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.



Nazilli Belediyesi, kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda yol, sokak ve çevre düzenleme çalışmalarını program dahilinde sürdürmeye devam edecek.



Nazilli Belediyesi Yeni Mahalle’deki taş döşeme çalışmasını tamamladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Tavşanlı MYO öğrencilerinden anlamlı etkinlik Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tavşanlı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kuruçay İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine yönelik "Sevgi Köprüsü" etkinliği düzenledi. Üniversite öğrencileri, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve MYO yönetiminin destekleriyle gerçekleştirdikleri organizasyonda minik kardeşleriyle bir araya gelerek kültürel ve toplumsal değerleri paylaştı. Tavşanlı MYO Öğrenci Topluluğu Başkanı Ceren Demirayak’ın sunuculuğunu üstlendiği program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını üniversite öğrencileri adına yapan Dolunay Şahin, milli birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Küçük kardeşlerimizin gözlerindeki ışıltı ve neşeyle güçlenecek olan birlik ruhu, geleceğe uzanan bir bağ oluşturacak" dedi. Kuruçay İlkokulu Müdürü Hasan Hüseyin Çevik ise üniversite öğrencilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, bu tür etkinliklerin çocukların sosyal ve kültürel gelişimine büyük katkı sağladığını vurguladı. Tavşanlı MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, organizasyonun aziz milletimizin özünde yer alan yardımlaşma ve dayanışma kültürünün en güzel yansımalarından biri olduğunu dile getirdi. Çelik, desteklerinden dolayı Tavşanlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne, Kuruçay Belediye Başkanı’na, okul yöneticilerine, muhtarlara ve emeği geçen tüm personele teşekkür etti. Kuruçay Belediye Başkanı Rengül Atıcı da üniversite gençliğinin toplumsal dayanışma bilinciyle hareket etmesinin son derece anlamlı olduğunu belirterek, MYO yönetimine ve öğrencilere teşekkürlerini iletti. Kuruçay İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe Kuruçay Belediye Başkanı Rengül Atıcı, MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, okul müdürleri Ahmet Halid Güçlü ve Hasan Hüseyin Çevik’in yanı sıra MYO akademik ve idari personeli, muhtarlar, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Tavşanlı Gençlik Merkezi görevlilerinin de destek verdiği etkinlikte kurulan oyun alanlarında çocuklar gönüllerince eğlendi. Gün boyu süren programda sandalye kapmaca, donma oyunu, yüz boyama etkinlikleri, palyaço gösterileri gerçekleştirilirken, çocuklara pamuk şeker ikram edildi. Öğrenciler arasında sevgi ve paylaşım bağlarını güçlendiren etkinlik, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.