YEREL HABERLER - 01 Mayıs 2012 Salı 15:25

KIŞ MEVSİMİNİN BOZDUОU YOLLARI KÜÇÜKKÖY BELEDİYESİ ONARIYOR

A
A
A
KIŞ MEVSİMİNİN BOZDUОU YOLLARI KÜÇÜKKÖY BELEDİYESİ ONARIYOR

Balıkesir`in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, kış mevsiminde yağışlar ve ağır tonajlı araçlar tarafından bozulan yollar bakıma alındı.
Küçükköy Belediyesi tarafından beldenin turizm alanında dünyaca ünlü Sarımsaklı`nın Çanakkale ile İzmir`i birbirine bağlayan E-87 karayoluna bağlanan ve turistik tesislerin bulunduğu tali yolda bakım onarım çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Küçüüköy Belediyesi tarafından kış aylarından bu yana süren belde genelindeki yolların onarım çalışmalarının artarak süreceği kaydedildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük KBÜ Öğretim Üyesi Bezci’nin antrenörü olduğu Milli Takım Avrupa Şampiyonu oldu Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şakir Bezci’nin antrenörlüğünü yaptığı Türkiye Milli Takımı Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda Avrupa şampiyonu oldu. Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Avrupa Taekwondo ve Para Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı; 3 altın, 9 gümüş ve 4 bronz olmak üzere 16 madalya ile kürsünün en üst basamağına çıkarak Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Avrupa Taekwondo ve Para Taekwondo Şampiyonası, 40’dan fazla ülkeden yaklaşık 520 sporcunun katılımıyla 9-12 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Şampiyonada KBÜ Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şakir Bezci’nin antrenörlüğünü yaptığı Türkiye Milli Takımı, şampiyonayı 3 altın, 9 gümüş ve 4 bronz olmak üzere 16 madalya ile tamamladı. Türkiye, bu sonuçlarla 2022 yılında yapılan son şampiyonadan sonra yeniden takım halinde Avrupa şampiyonu oldu. Ay yıldızlı milliler, taekwondoda kadınlarda takım halinde ikinci, erkeklerde birinci sırayı alırken genel klasmanda zirveye çıktı. Milli para taekwondocularda 2022’den sonra yeniden takım halinde Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Dünya Kupası Taekwondo şampiyonu, Milli Takım Antrenörü ve Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şakir Bezci elde edilen başarıdan büyük gurur duyduğunu ifade ederek, “Türkiye, şampiyonayı 3 altın, 9 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 16 madalya ile tamamlayarak şampiyonluğa ulaştı. Hem Taekwondo hem de Para Taekwondo Milli Takımlarımız kürsünün en üst basamağında yer almayı başardı. Tüm sporcularımız ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Şanlı ülkemin her alanda başarıları daim olsun” dedi.
İstanbul Liberty Golf Turnuvası’nın şampiyonu Fatih Biçer oldu Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Liberty Golf Turnuvası tamamlandı. Golf camiasından önemli isimleri buluşturan organizasyonun gross birincisi 152 vuruşla Cullinan Golf Kulübü’nden Fatih Biçer oldu. Golf takvimine bu yıl giren Liberty Golf Turnuvası, 11-12 Mayıs tarihlerinde golf camiasının önemli oyuncularının katılımıyla gerçekleşti. Liberty Kuşadası ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada aralarında Ataşehir Golf Kulübü kurucusu ve Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karaduman, Cullinan Golf Kulübü Başkanı Mehmet Aygün, 19 Mayıs Samsun Golf Kulübü Başkanı Kadir Koçak, Regnum Bodrum Golf Kulübü Başkanı Serdar Dağıstan ve Kuşadası Golf Kulübü Başkanı İbrahim Kocaoğlu’nun da olduğu 55 oyuncu sahaya çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da organizasyona katılan isimler arasındaydı. Turnuvanın gross birinciliğini Cullinan Golf Kulübü’nden Fatih Biçer kazandı. Biçer, iki günün toplamında 152 vuruşla rakiplerini geride bıraktı. Stableford formatında ve üç kategoride oynanan turnuvada erkekler A kategorisinde dereceye giren üç oyuncu son dokuz çukurdaki puanlara göre sıralandı. Turnuvayı 77 puanla bitiren üç oyuncudan son dokuz çukurda 20 puan yapan Mehmet Aygün birinci olurken, Deniz Özdoğan (son dokuz 18 puan) ve Fatih Biçer (son dokuz 16 puan) diğer dereceleri paylaştı. 30 oyuncunun bulunduğu erkekler B kategorisinde Seyhan Yakupoğlu 86 puanla ilk sırayı alırken, Fahri Oflaz 82 puanla onu izledi. Antalya golfünün renkli ismi Şamil Yaşacan da 72 puanla üçüncü olurken, golf kariyerinin ilk kupasını kazandı. Kadınlar kategorisinde ilk üç sırayı Kuşadası Golf Kulübü oyuncuları paylaştı. Banu Kocaoğlu’nun 73 puanla zirveye çıktığı bu kategoride Yasemin Öztunaoğlu (71 puan) ve İlkay Mesaer (63 puan) diğer kupaların sahipleri oldu. Turnuvanın ikinci günü bayrağa en yakın atışı yapan Bahtin Mutlu (37 cm) ve Rüyam Oflaz (2.61 cm) ‘nearest to the pin’ ödüllerini alırken, en uzun vuruş sahipleri Kazım Kotan ve Petek Peker de ‘longest drive’ kupalarının sahibi oldu. Kategorilerinde dereceye girenlere kupalarını Hasan Özyer, Elif Özyer, Faruk Özyer, Süleyman Özyer, İbrahim Kocaoğlu ve Ufuk Fakı verdi.