YEREL HABERLER - 27 Mayıs 2017 Cumartesi 16:31

Sel basan Yunuslar Mahallesi’ne Burhaniye Belediyesi’nden destek

A
A
A
Sel basan Yunuslar Mahallesi’ne Burhaniye Belediyesi’nden destek

Sağanak ve dolu yağışı Balıkesir’in Burhaniye ilçesi Yunuslar Kırsal Mahallesini olumsuz yönde etkilerken mahalle halkının yaralarını ise Burhaniye Belediyesi sardı.

Sağanak ve dolu yağışı Balıkesir’in Burhaniye ilçesi Yunuslar Kırsal Mahallesini olumsuz yönde etkilerken mahalle halkının yaralarını ise Burhaniye Belediyesi sardı.


Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın yakından ilgilendiği mahalle halkı mağduriyetlerini Başkan Uysal’a sunarak ilgisi için kendisine teşekkürlerini sundular.


26 Mayıs Cuma günü başlayan ve gece saatlerinde şiddetini arttıran sağanak ve dolu yağışı ile birlikte Burhaniye’nin Yunuslar Kırsal Mahallesini sel bastı. Mahallede bir kısım ev ve hayvan sayaları zarar görürken sular altında kalan evlerde Burhaniye Belediyesi ekipleri su tahliyesi ve temizlik çalışmalarını yaptı. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yürütülen çalışmaları bizzat yerinden takip ederken mahalle halkının mağduriyetinin giderilmesi için ise talimatlar verdi. Mahalle halkına geçmiş olsun dileyen Başkan Uysal evleri ve sayaları zarar gören vatandaşlar ile bire bir görüşerek mağduriyetlerine ortak oldu.


Sel sularıyla başa çıkmaya çalışan mahalle halkının yanında olan Burhaniye Belediyesi ekipleri tüm gece suların en az hasar vermesi için çalıştı. Burhaniye Belediyesi Zabıta Ekipleri koordinasyonunda Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlükleri çalışanları mahalle halkına yardımcı oldular. Yağmurun durmasıyla birlikte suların tahliyesi ve temizlik çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediyesi ekiplerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de yardıma geldi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)