KÜLTÜR SANAT - 17 Aralık 2017 Pazar 16:48

Mesut Duran Korosu’ndan 2017’ye konserli yemekle veda

A
A
A
Mesut Duran Korosu’ndan 2017’ye konserli yemekle veda

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde verdiği konserlerle gönüllerde taht kuran Ayvalık Belediyesi Mesut Duran Müzik Derneği 2017 yılına dernek üyeleriyle birlikte düzenledikleri birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği ile veda etti.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde verdiği konserlerle gönüllerde taht kuran Ayvalık Belediyesi Mesut Duran Müzik Derneği 2017 yılına dernek üyeleriyle birlikte düzenledikleri birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği ile veda etti.


Derneğin düzenlenen yemekli etkinliğinde; dernek bünyesindeki koro da birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri, TRT Sanatçısı Şef Selim Gönüldaş’ın yönetiminde seslendirerek adeta kulakların pasını sildi.


Funda Öztolan’ın sunduğu geceye katılan üyelerin ellerinde Türk Bayraklarıyla eşlik ettikleri, İzmir Marşı ile başlayıp, 10. Yıl Marşı ile sona eren konserli yemekle ilgili açıklamalarda bulunan Ayvalık Belediyesi Mesut Duran Müzik Derneği Başkanı Ethem Öztolan, 2017’ye veda edip, 2018 yılını dernek üyeleriyle birlikte karşılamak için düzenledikleri etkinliğe katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.


Şef Gönüldaş’ın öncülüğünde, korist sanatçılar ve dernek üyeleriyle birlikte düzenledikleri etkinliği bir ‘şölen’ olarak nitelendiren Ethem Öztolan, yeni yılın Ayvalık ve Türkiye için hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.


Muhabirimize açıklamalarda bulunan derneğin koro şefi TRT Sanatçısı Selim Gönüldaş da, “Dernek olarak her yıl olduğu gibi, bu yılda özellikle yaz konserlerimizde binlerce insanımızın katıldığı büyük konserlere imza attık. İnşallah bundan sonra da Ayvalık’ta en başarılı konserlere imza atmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Kütahya Diriliş Spor Kulübü okçularından Türkiye üçüncülüğü Kütahya Diriliş Spor Kulübü’nün okçuları, Samsun’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 12-13 yaş grubu minik erkekler kategorisinde üçüncülük elde etti. Samsun’da düzenlenen 41 ilden 94 kulüp ve 960 sporcunun katıldığı şampiyonada, 12-13 yaş grubu minik erkekler kategorisinde Eren Eşsiz, Emir İmren ve Mehmet Akif Ataş’tan oluşan Kütahya Diriliş Spor Kulübü ekibi, üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Daha önce de hem salon hem açık hava şampiyonalarında takım ikinciliği elde eden minik erkekler takımı Türkiye geneli yapılan yarışmalarda iddiasını sürdürüyor. Kütahya Diriliş Gençlik ve Spor Kulübü, Türk Kültürünün bir parçası olan Geleneksel Türk Okçuluğunu tanıtarak yaygınlaşmasına ön ayak oluyor. Başarılı olan sporcular ile özel yarışma grupları oluşturularak Okul Sporlarına, Resmi Federasyon Yarışmalarına ve özel yarışmalara katılım sağlanıyor. Tüm kategorilerde 26 adet lisanslı sporcusu bulunan kulüp, 2022 yılından günümüze yarışmalarda Kütahya’yı temsil ediyor. Kulüp sporcuları bu sezon il çapında düzenlenen okul sporlarında 12 madalya, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği turnuvada ise 5 madalya ile adından söz ettiriyor. Kulüp antrenörlerinden Ramazan Mandıracı, alınan ödül sonrası yaptığı paylaşımda, “Gerçekten çok heyecanlı bir yarışma idi. Bizlere bu mutluluğu yaşatarak şehrimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımız başta olmak üzere ilk günden itibaren desteklerini ve güvenlerini hiç esirgemeyen velilerimize ve sporun destekçisi tüm bürokratlarımıza çok teşekkür ederim” İfadelerini kullandı.