GENEL - 23 Nisan 2018 Pazartesi 14:06

Dursunbey’de 23 Nisan Coşkusu

A
A
A
Dursunbey’de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinlik ve gösterilerle Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde de kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinlik ve gösterilerle Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde de kutlandı.


23 Nisan törenleri ve etkinlikleri Dursunbey Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti. Saat 10.30’da başlayan törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından, 23 Nisan etkinliklerine geçildi.


Törene Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkan vekili Sadettin Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve siyasi partilerden temsilciler katıldı. Etkinlikler okullardan öğrencilerin okudukları şiirlerle devam etti.


Üçeylül İlkokulu öğrencilerinin hazırladıkları çeşitli danslar izleyicilerden büyük alkış alırken, asker kıyafetli öğrenciler gösterilere damgasını vurdu. Törenlerin sonunda çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere ve yapılan şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu. ‘2023 Yılının En İyileri’ ödül töreni, spor, sanat ve iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla Volkswagen Arena’da gerçekleştirildi. “Türkiye’nin spordaki yükselişi çok daha uzun yıllar devam edecek” Törende Yılın Sporcusu Ödülü’nü milli voleybolcu Melissa Vargas’a takdim eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, “70. yıl dile kolay. Bu büyük bir emeğin ve özverinin sonucu. Ben bu vesileyle bu güzel geleneği 70 yıl boyunca inşa eden, taşıyan ve bundan sonra sürdürecek olanlara minnetlerimi ve saygılarımı arz ediyorum. Spor; birleştiren, iyileştiren ve umut veren bir olgu. O yüzden sporun, sporcunun olduğu her alan bizler için çok özel ve bu özel gece her yıl olduğu gibi bu yıl da bizler için hem mutluluk dolu hem umut dolu. Türkiye her alanda olduğu gibi sporda da yükselen bir yıldız. İnanıyorum ki Türkiye’nin spordaki yükselişi çok ama çok daha uzun yıllar devam edecek ve her alanda Türkiye’yi, İstiklal Marşımızı ve ay-yıldızımızı gururla dalgalandıracak sporcularımız. Bu anlamda yeni başarılarla, yeni mutluluklarla her birimizi sevindirecekler” dedi. 2023’de Sporun En’leri şu şekilde: Gillette Yılın Futbolcusu: Mauro Icardi Gillette Venus Yılın Kadın Sporcusu: Buse Naz Çakıroğlu Yılın Çıkış Yapan Sporcusu: Arda Güler Yılın Paralimpik-Engelli Sporcusu/Takımı: Golbol Kadın Milli Takımı Yılın Antrenörü: Daniele Santarelli Yılın Takımı: A Milli Kadın Voleybol Takımı Yılın Sporcusu: Melissa Vargas Ariel ile Sporda Yılın En Temiz Hareketi Ödülü: Necla Güngör Kıragası Namık Sevik Ödülü: Gürcan Bilgiç Milka Yılın Kayak Sporcusu Ödülü: Rıfat Hamza Taş Adel/Faber-Castell Yılın İz Bırakan Sporcusu Ödülü: Aysu Türkoğlu Altınyıldız Classics Ödülü: Semih Kılıçsoy 7Days Eurolague Ödülü: Fenerbahçe Basketbol Takımı Erdoğan Demirören Büyük Ödülü: Türkiye Bisiklet Federasyonu