GENEL - 25 Şubat 2021 Perşembe 16:57

Gönen’de korona virüs tedbirleri toplantısı

A
A
A
Gönen’de korona virüs tedbirleri toplantısı

Gönen İlçesinde, Kaymakam Arslan Yurt’un Başkanlığında, Belediye Başkanı İbrahim Palaz, ilgili kurum amirleri, kamu kurum temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla “Korona virüs Tedbirleri Toplantısı” yapıldı.

Gönen İlçesinde, Kaymakam Arslan Yurt’un Başkanlığında, Belediye Başkanı İbrahim Palaz, ilgili kurum amirleri, kamu kurum temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla “Korona virüs Tedbirleri Toplantısı” yapıldı.


İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, bütün yerleşim yerlerinde iş yerlerinin önünde, cadde ve sokaklarda, çay ocaklarının çevresinde toplu halde bulunulması, oturulması ve mesafe kuralının ihlal edilmesinin engellenmesine, bu konuda denetim yapılmasına, hastalığın bulaş riskinin artmasına sebep olan toplu yemek, taziye, mevlit gibi mesafe kuralı ihlali oluşturacak etkinliklere izin verilmemesine, vatandaşlara akraba, komşu, hasta, ev ziyaretleri yapılmamasına, gün düzenlenmemesi konusunda uyarıda bulunulmasına, apartman ve site gibi toplu ikamet alanlarında bahçe gibi ortak kullanım alanlarının toplu şekilde kullanılmasına izin verilmemesine, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından daha önce alınarak hayata geçirilmiş olan bütün kararların Kaymakamlıklar, Belediyeler ve kolluk birimleri tarafından İlçe genelinde eksiksiz olarak en yüksek düzeyde uygulanmasına, kolluk birimleri ve denetim ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontrol ve denetimlerin en üst seviyeye çıkarılmasına, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan gün ve saatlerde vatandaşlar tarafından kendilerine sağlanan bazı imkan ve kolaylıkların istismar edilmesinin engellenmesine, bu kapsamda bütün kolluk birimleri tarafından belirtilen gün ve saatlerde denetim uygulanmasına, taşıt araçlarında bulunanlara ve yayalara dışarıda bulunma sebeplerinin sorulmasına, ibraz edilen belgelerin gerçek durumu yansıtıp yansıtmadığının incelenmesine, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarından taviz verilmemesi konusunda vatandaşlarımızın sürekli uyarılması ve kolluk denetimlerinin etkin bir şekilde yerine getirilebilmesinin önemi vurgulandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz" Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, finale kaldıklarını için mutlu olduklarını söyleyerek, “İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” dedi. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalde rövanş maçında Fatih Karagümrük’ü 4-0 mağlup ederek, finale yükseldi. Mücadelenin ardından Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk yarı tam istediklerini gibi oynayamadıklarını söyleyen Çakır, “İlk yarı tam istediğimiz oyunu oynamasak da çok acelemiz yoktu. Çünkü 1-0 öndeydik. Sonrasında ikinci yarıda gelen gollerde, net bir skorla buradan galibiyetle ayrıldık. Kötü giden bir sezon, hedeflerden uzak aslında ama finalde olmak mutluluk verici oldu” ifadelerini kullandı. “İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” Finalde Beşiktaş ile oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Uğurcan Çakır, “Finalde rakibimiz Beşiktaş ve kupayı kazanmak istiyoruz. Bu kupayı alırsak 10. olacak. En son aldığımız zaman 2019’da ben ve Hüseyin Türkmen var. İkimiz kaldık. Abdullah Hoca’nın Trabzonspor’da Türkiye Kupası eksik. İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” diye konuştu. “Trabzonspor için mücadeleyi her zaman vermeye çalışıyorum” Futbolda inişler ve çıkışların her zaman olduğunu vurgulayan 28 yaşındaki kaleci, “Futbolcu her zaman en yüksek performansı veremeyebiliyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen mücadeleyi her zaman vermeye çalışıyorum. Bazen istediğim oluyor, bazen istediğim gibi olmuyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen her şeyi her zaman sahada yapmaya çalışıyorum. Finale kaldık mutluyuz, inşallah finali kazanmak istiyoruz. Taraftara teşekkür ediyorum. Uzun zamandır iç sahada taraftar olmadığı için bugün çok güzeldi. Taraftar olmadan çok konsantre olamıyorsunuz. Bugün de yanımızdalardı. Onlara çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.