YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 17:19

AK PARTİ BAŞKAN ADAYI HARUN YÜZÜAK:

A
A
A
AK PARTİ BAŞKAN ADAYI HARUN YÜZÜAK:

Balıkesir’in Edremit ilçesi AK Parti ilçe başkan adayı Harun Yüzüak ve parti üyeleri, İHA Körfez Temsilciği ile yerel gazeteleri ziyaret etti.
İHA’yı ziyaretinde Körfez Temsilcisi Bekir Terzioğlu ile görüşen Avukat Harun Yüzüak, ilçe başkanı seçilmesi halinde hiç kimseye karşı önyargı olmaksızın partiyi daha ileriye götürmek için ekip arkadaşları ile birlikte çalışacaklarını belirttti.
Beraberinde İl genel meclis üyesi Ümmet Gökdağ, AK Parti Belediye Meclis üyesi Yücel Güner, Kahveciler Odası Başkanı Mustafa Aydoğan, Ahmet Ateş, Hüseyin Ortekin, Zekeriya Bulut ve Ekrem Umutlu olduğu halde Yüzüak, “Görev veridliği takdirde yönetim olarak hiç kimseye angaje olmayan, AK Parti’nin siyaset anlayışıyla hizmet için gelenlerin önünü açan bir anlayışla 2014’teki yerel seçimlere hazırlanacağız. Bugünden şu bizim belediye başkan adayımız, şunlar meclis üyesi adaylarımız şeklinde bir değerlendirmenin içinde asla olmayacağız. Hizmet üretmek isteyen herkese kapımız ardına kadar açık olacak. Güçlü bir yapı ile seçmenin karşısına çıkacağız”dedi.
Ekip, İHA’nın ardından yerel Ege Gündem ve Hakimiyet gazetelerini ziyaret etti. Yüzüak, gazete ziyaretlerinin önümüzdeki hafta içinde de süreceğini sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir