YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 23:19

AYVALIK’TA GALATASARAY TARAFTARLARI DERNEĞİ KURULDU

A
A
A
AYVALIK’TA GALATASARAY TARAFTARLARI DERNEĞİ KURULDU

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Galatasaray Taraftarları Derneği adı altın yeni bir dernek kuruldu.
Ayvalık’ın tanınmış genç işadamlarından Emir Gürses öncülüğünde kurulan derneğin kurucu üyeleri ise; Levent Çubukçuoğlu, İsmail Binler, Akif Dinçer Cehiz, Sedat Ekin, Mustafa Orhan Gökalp, Barış Polat, Behlül Efe Yıldız isimlerinden oluştu. Ayvalıkta Galatasaray taraftarlarını bir araya getirmek düşüncesiyle kurulan derneğin, sarı-kırmızılı renklere gönül veren Galatasaraylılar arasında, sevgi bağlarını güçlendirmek, maddi manevi dayanışmanın yanı sıra yardımlaşmayı sağlamak, sosyal anlamda kaynaşmış bir birliğin kurularak, Galatasaray camiasını yaşatmak ve geliştirmek amacını taşıdığı vurgulanıyor.
Derneğin resmen kurulmasının ardından önceki akşam ilk toplantısını Tansaş üzerindeki Cafe İnlaf’ta yapan kurucu yönetim adına görüşlerini aldığımız derneğin kurucu Başkanı Emir Gürses, ilk hedeflerinin ilçedeki Galatasaray taraftarlarının buluşabileceği bir dernek lokalini oluşturmak olduğunu vurguladı.
Kuruluş çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Galatasaraylılara yakışan büyük bir lokal arayışlarına başladıklarını kaydeden Gürses, “İlçedeki sarı-kırmızılı renklere sevdalı tüm taraftarlarımızı aynı çatı altında buluşmaya davet ediyoruz. Çünkü bir araya geldiğimizde kendi aramızda kaynaşma ve dayanışmayı sağlayarak, Galatasaray sevgisini daha geniş kitlelere yayabileceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir