POLİTİKA - 26 Ocak 2022 Çarşamba 14:05

Başkan Tosun’dan can dostlara şefkat eli

A
A
A
Başkan Tosun’dan can dostlara şefkat eli

Balıkesir’in Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, soğuk havada yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını besleyerek, yakından ilgilendi.

Balıkesir’in Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, soğuk havada yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını besleyerek, yakından ilgilendi.


Bandırma Belediyesi, ilçenin tamamında etkili olan kar yağışı ve soğuk havalarda yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için besleme çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık İşleri Daire Müdürlüğü tarafından planlanan çalışmalara, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun da bizzat katıldı. Taş Ocağı, Eski Çöplük, Ziraat Bahçesi ve Bandırma’nın birçok bölgesinde yapılan mama dağıtım çalışmalarıyla birlikte, şehrin muhtelif yerlerinde kurulan ve sokak hayvanlarının sığınabilecekleri kulübeler de kontrol edildi. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, yapılan çalışmalar esnasında minik dostlarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi.


Başkan Tosun, "Yaşadıkları sokaklarda, çetin kış şartlarının yanı sıra su ve yiyecek sıkıntısı da çeken can dostlarımızı lütfen sizler de unutmayın. Onlar için uygun yerlere yiyecek ve donup buz tutmaması için birkaç damla sıvı yağ damlatılmış su


bırakmayı unutmayınız" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TFF. 3. Lig’de play-off oynamaya hak kazanan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü tebrik etti. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, bugün tamamlanan son hafta mücadelelerinde, deplasmanda karşılaştığı Hacettepe 1945’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Eskişehir ekibi bu skorla beraber topladığı 39 puanla ligi 6. sırada tamamladı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, yayınladığı bir mesajla futbolcuları, teknik ekibi, taraftarları ve emeği geçenleri kutladı. Fuat Erdal mesajında, "Türk yükseköğretimine birçok ilki kazandıran üniversitemiz, kuruluşundan itibaren eğitim, araştırma ve sanat alanında olduğu gibi spor alanında da ülkemize önemli katkılar sunmuştur. Üniversitemiz modern tesislerinde öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize çok çeşitli branşlarda düzenli spor yapma imkanı sunarak bugüne kadar farklı branşlarda 16.000’in üzerinde sporcu yetiştirmiş ve ne mutlu ki ülkemize 800’ün üzerinde de millî sporcu kazandırma başarısı göstermiştir. Buradan şunu ifade etmek isterim ki Anadolu Üniversitesi, sağlıklı bir yaşam için sporu yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilmiş, aktif bir spor kültürü oluşturabilmiş üniversiteler arasında en ön sıralarda yer almaktadır. Geçtiğimiz yıl 3. Lig’e çıkan futbol takımımızın bir ilk sezonda play-offlara kalma başarısı göstermesi bizleri çok mutlu etti. Tüm taraftarlarımızı, sporcularımızı, teknik ekibimizi, kulüp yönetimimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Karşıyaka maçında takıma başarılar diliyorum" dedi.