YEREL HABERLER - 07 Ocak 2014 Salı 12:58

Ak Parti Gençlik Kolları 2014'ün İlk Genişletilmiş Bölge Toplantısını Yaptı

A
A
A
Ak Parti Gençlik Kolları 2014'ün İlk Genişletilmiş Bölge Toplantısını Yaptı

AK Parti Gençlik Kolları 1. Bölge Toplantısı Balıkesir'de yapıldı. Balıkesir İl Gençlik Kollarının ev sahipliği yaptığı bölge toplantısında büyükşehir yasası ve yerel seçim hazırlıkları ele alındı.
AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kollarının ev sahipliği yaptığı AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat, Seçim işleri ve Yerel Yönetimler başkanlığı tarafından Genişletilmiş 1. Bölge toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç, seçim işleri başkanı Kurtcan Çelebi, ekonomi ve mali işler başkanı Ali Taylan Öztaylan, yerel yönetimler başkanı Ömer Faruk İslam, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı ile AK Parti Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Yalova, Bilecik il ve ilçe başkanları, seçim işleri, yerel yönetimler ve teşkilat başkanları katıldı.
DSİ ÇayırhisarSosyal Tesislerin'nde düzenlenen toplantıda AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Zafer Dağarcıkoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Bölge toplantısına Balıkesir olarak ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Dağarcıklıoğlu, katılımcılara da gösterdikleri ilgi ve nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimi'yle ilgili AK Parti olarak yaptıkları eğitim programlarının büyük önem taşıdığını ifade etti. Komisyon başkanlarının sunumlarıyla devam eden Genişletilmiş 1. Bölge Toplantısında yapılan sunumlarda; Büyükşehir Yasası, Seçim Sandık Kurulunun önemi, gençlerin yerel siyasetteki rolü ve önemi üzerinde durulduğu kaydedildi. Program sunumların ardından yapılan soru-cevap bölümü ile sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na Brüksel’den havayoluyla ilk kez gelen 189 yolcu su takıyla karşılandı. Corendon Airlines, Belçika’nın başkenti Brüksel’den Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing 737-800 tipi uçak ve XC7655 sefer sayılı uçuş ile gelen 189 yolcu için görkemli karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreni saat 16.00’da geleneksel havacılık seremonisi olan ’su takı’ töreniyle başladı. Törende uçaklardan inen tüm yolcular ile pilot ve beraberindeki mürettebata karanfil ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 7 Ülke, 17 destinasyon Sezon boyunca Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan 7 ülke ve 17 farklı destinasyona karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek. Corendon, 26 Ekim’e kadar sürecek sezon boyunca Brüksel, Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Köln, Kopenhag ve Tehran’a sezon boyunca bin 278 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor. “İlçemizde ağırlamaktan gururluyuz” Gazipaşa Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Orhan Altun Gazipaşa-Alanya Havalimanının, Mersin’den Antalya Havalimanı’na kadar kapsayan bölgedeki misafirler için avantaj olduğunu belirterek, "Bölgedeki otellerin rezervasyonlarını da göz önünde bulundurarak bu sezon yolcu sayımızın daha da artacağını ön görüyoruz. Hem Gazipaşa hem de Alanya için güzel adımlar turizmde güzel adımlar atılıyor. Bugün Brüksel’den ve sonrasında dünyanın dört bir yerinden gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.