GÜNDEM - 26 Şubat 2024 Pazartesi 17:57

Ayvalık’ta efsane şef Ergün Tekincan’a gözyaşlarıyla veda edildi

A
A
A
Ayvalık’ta efsane şef Ergün Tekincan’a gözyaşlarıyla veda edildi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi’nin efsanevi bando takımının unutulmaz şefi Ergün Tekincan 88 yaşında hayatını kaybetti. Tekincan’ın yaşamını yitirmesi Ayvalık’ı yasa boğdu.


Ayvalık Belediyesi’nin eski Yazı İşleri Müdürü ve Nikâh Memuru, Ayvalıkgücü Belediyespor’un uzun yıllar Kulüp Müdürlüğü görevinde bulunan Ergün Tekincan, Ayvalık Belediyesi’nin bando takımının da uzun yıllar şefliğini üstlenmesiyle tanınıyordu. Ayvalık’ta 7’den 77’ye herkesin sevgilisi olmayı başaran Tekincan’ın cenazesi Çınarlı Camii’de kılınan öğle namazına müteakip Ayvalık Kabristan’ın da toprağa verildi.


Ayvalık’ın Ergün Babası’nın cenazesinde; ailesi, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, bazı daire amirleri, 31 Mart yerel seçimlerinde Ayvalık Belediye Başkan Adayları; Ali Gür, Rahmi Gençer, Oğuz Osman Cantürk, Salih Oral Övüç’ün yanı sıra yüzlerce vatandaş hazır bulundu.



Ayvalık’ta efsane şef Ergün Tekincan’a gözyaşlarıyla veda edildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Başkan Büyükkılıç: "El vicdan" Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medyadaki eleştirilere cevap vererek, "Sahada gece gündüz emek veren değerli kardeşlerimizin emeklerine saygısızlık yapılması bizleri derinden üzüyor. El vicdan diyorum" dedi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentte kar yağışı sonrası bazı sosyal medya sayfalarında yapılan eleştirilere şu şekilde cevap verdi: "Biz bu şehirde her daim birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptık. Çalışmalarımızı bu şekilde sürdürdük. Fakat bugün haber sitelerinde ve sosyal medyada yapılan çalışmaları adeta görmezden gelerek kendi cenahlarından 3-5 beğeni almak için aslı astarı olmayan açıklamalar yapıldı. Sahada gece gündüz emek veren değerli kardeşlerimizin emeklerine saygısızlık yapılması bizleri derinden üzüyor. El vicdan diyorum. Sabahın ilk saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun kar yağışına rağmen ekiplerimiz sahada hem makine gücüyle hem de insan emeğiyle büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışından önce hazırlıklarımızı tamamladık, koordinasyonu sağladık. Sabahtan bu yana da yürüttüğümüz tüm çalışmaları, şeffaflık gereği sosyal medya hesaplarımızdan anlık olarak paylaşıyoruz. Görmek isteyene hizmet de ortada, emek de Bu zorlu süreçte gece gündüz demeden emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve sabırla, anlayışla bizlere destek olan kıymetli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum."
Denizli Denizli’de narkotik operasyonlarında 11 zehir taciri tutuklandı Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde ticaretine önlemeye yönelik çalışmalar sürdürülüyor. 28 ve 31 Aralık 2025 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda 11 kişi tutuklandı. 28-31 Aralık 2025 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Denizli genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcıları ile organizasyonların yakalanmasına yönelik planlı çalışmalar ve operasyonlar gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 14 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli şahısların üzerlerinde ve adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda; 33 parça halinde toplam 21 bin 540 kullanımlık kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid (bonzai), 3 bin 155 adet sentetik ecza hap, 19 adet ecstasy hap, 8,5 gram metamfetamin, 6,5 gram esrar, 2,6 gram kokain, 1 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin TL nakit para ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan gözaltına alınan 14 şüpheli şahıstan karakoldaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Adli makama çıkartılan 14 şüpheliden 3’ü hakkında adli kontrol kararı verilirken, 11 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.