SPOR - 08 Ağustos 2020 Cumartesi 15:28

Bandırmaspor 1. etap çalışmalarını tamamladı

A
A
A
Bandırmaspor 1. etap çalışmalarını tamamladı

TFF 1.

TFF 1.Lig’in yeni ekiplerinden Bandırmaspor, 2 Ağustos’ta başlayan antrenmanlarında ilk etabı tamamladı. Bordo-beyazlılar 10 Ağustos’ta Bolu’da kampa girecek.


TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Bandırmaspor, 2 Ağustos’ta başladığı ilk etap çalışmasını bugün sonlandırdı. Bir günlük iznin ardından 10 Ağustos’ta Afyon kampında tam kadro olarak yeni sezon hazırlıklarına devam edecek olan bordo-beyazlı takımın son durumu ve birinci etap çalışmaları ile ilgili Teknik Direktör Serdar Bozkurt açıklamalarda bulundu.


Teknik Direktör Bozkurt, "Bayramın üçüncü gününden itibaren çalışmalarımız devam ediyor. Verdiğimiz bir aylık aranın ardından bir hafta süreli çalışmayla takımımızı istediğimiz noktaya getirdik. Yeni transferlerimiz De Valle, Mickael Pote ve Mehmet Yiğit maçlarının geç bitmesinden dolayı Afyon kampında aramızda olacaklar. Şu an aramıza katılan yeni transferlerimizden Gökay, Ferhan, Serkan ve Otoo’nun takım ile ilgili uyumları çok iyi o durumda. Tabi Afyon kampına gittiğimizde çalışma tempomuz çok daha artacak. Hazırlık maçlarımız olacak. Maçlar ile ilgili tarihlerimiz belli fakat oynayacağımız takımlar henüz netleşmedi. Düşüncemiz tüm hazırlık maçlarımızı Süper Lig ve TFF 1. Lig takımları ile oynamak. Bu süreçte bir tane kaleci ve ön libero transferi yapmamız gerekiyor. O noktalarda eksiğimiz var. Bu yönde yönetimimiz gerekli çalışmaları sürdürüyor. Yönetime ayrıca teşekkür ediyoruz. Transfer çalışmalarımızın büyük çoğunluğu hızlı bir şekilde sonuçlandı. Afyon kampına birkaç oyuncu haricinde hemen hemen tam kadro katılacağız. Yeni sezonda yeni bir lig yeni bir heyecan yaşayacağız. Bu bizim adımıza da, takım adına da, kulüp adına da, Bandırma şehri adına da aynı duyguları ifade ediyor. İnşallah oluşturduğumuz bu güzel takımla Bandırma’yı TFF 1. Lig’de en iyi şekilde temsil ederiz" şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bakan Yerlikaya: “Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlarında Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildi” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “Mahzen-32” operasyonları ile elebaşılığını cezaevinde olan Ümit Saral’ın kardeşi Hakkı Saral’ın yaptığı suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da “Mahzen-32” operasyonları düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Bursa merkez ve İnegöl’de vadeli araç alım satım faaliyetlerinde bulunarak vatandaşlarımızdan silah zoruyla yüksek miktarlarda para tahsilatı yaptıkları, Bursa’ya il dışından getirdikleri tetikçiler vasıtasıyla para vermeyi kabul etmeyen kişilere ve bu kişilerin işyerlerine yönelik silahlı saldırı düzenledikleri, Bursa’ya farklı illerden gelerek vadeli araç alımı yapanların adreslerini tespit ettikleri ve bu kişileri hürriyetlerinden yoksun bırakarak darp ettikleri, araç alım satımı nedeniyle kişiler arasında meydana gelen alacak verecek konularına müdahil oldukları ve sözde mahkemeler kurarak haksız menfaat sağladıkları, silahla ölüm tehdidinde bulundukları kişilerin işyerlerine ve araçlarına zorla el koydukları ve bu malları örgüt üyelerinin üzerine geçirdikleri, silah ve tehdit zoru ile el konulan araçları hediye adı altında örgütün elebaşına verdikleri ve suç faaliyetleri esnasında, güvenlik güçlerine yönelik silahlı saldırıda bulundukları tespit edildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu, 15 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda çek ve senet ile çok miktarda nakit paraya el konuldu. 10 ayda 454 organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar hakkında bilgi verdiği paylaşımında, “10 aylık süre içinde; 454 organize suç örgütünü çökerttik. Bu suç örgütlerini isim isim kamuoyu ile paylaştık. Organize suç örgütlerine yönelik toplam bin 201 operasyon düzenledik. 8 bin 260 şüpheli yakalandık. Bunlardan; 3 bin 58’i tutuklandı. Bin 740’ı hakkında adli kontrol kararı verildi" ifadelerine yer verdi.